240213 : X Ambassadors (US) + Morgan St. Jean LIVE

Den amerikanska pop-trion X Ambassadors inleder året 2024 med Europaturné som tar bandet till Sverige. Den 13 februari landar de i Malmö för en konsert på Babel!

X AMBASSADORS (US)
Det internationellt hyllade bandet X Ambassadors gör efterlängtat Sverigebesök! Den 13 februari landar de i Malmö för en konsert på Babel tillsammans med popartisten Morgan St. Jean som support!

X Ambassadors framgångar inkluderar flera megahits såsom ”Renegades”, ”Unsteady”, ”BOOM” och “Back To You” – låtar som erövrat radiolistan och streamingtjänster världen över. X Ambassadors debutalbum “VHS” från 2015 fick bandet att övergå från Ithaca alt-rockare och Brooklyn indie-outsiders till Billboard-trogna. Därefter har framgångståget rullat på med albumen ”VHS 2.0” år 2016, ”ORION” år 2019 och senaste ”The Beautiful Liar” som släpptes 2021. Nu är bandet aktuella med låten “Friend For Life” som släpptes i juni 2023.

Under tidigare turnéer har X Ambassadors imponerat publiken med sin unika energi och närvaro på scen. Bandet har också delat scen med andra stora artister och varit en del av flertalet prestigefyllda festivaler.

Fans i Sverige har länge längtat efter att få uppleva bandet live igen – och nu är chansen här!


VAD: X Ambassdors (US) LIVE
NÄR: Tisdag 13 februari, 2023, dörrar 19:00, på scen 20:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: Kulturbolaget.se
ÅLDER: 18 år, 13 år i målmans sällskap
SPOTIFY: X AmbassadorsBabel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.