240126 : Kaah (SE) + Delphi (MÖ) LIVE - FÅTAL BILJETTER

För 25 år sedan stakade Kaah ut vägen för den svenska soulens framtid och gav den en identitet, något som har gjort honom till gudfader för efterkommande generationer soulmusiker. Den 26 januari kommer står han äntligen på Babels scen!

KAAH (SE) 
Singeln ”Ingen vet” har spelats flitigt i P3 och Kaah är nu även högaktell som ett av husbanden i årets säsong av På spåret i SVT. Med en imponerande samling kritikerrosade album och ett omisskännligt scenuppträdande åker Kaah nu på sin första turné på flera år.

Säkra dina biljetter i tid och missa inte chansen att ta del av Kaahs sällsynta framträdande.

Musiker
Stran Cetin – kör
Jesper Hättander – trummor
Julia Falthin – bas
Emmanuel Hailemariam – gitarr
Edvin Nahlin – keys


SUPPORT: DELPHI (MÖ)
Den stigande soulstjärnan Delphi fortsätter trollbinda lyssnare med sin unika stil och otroliga scennärvaro. R&B – Pop möter Afrobeats när Trinidad/Gambianskan Delphi entrar scenen. I början av 2023 släppte hon låten “Stereo (edit)” med de amerikanska rapparna R.A. The Rugged Man och Reverie. Strax innan Way out west backade hon även The Rugged Man på Pustervik. Under året har hon släppt flera singlar, debuterat i P3, prytt Nöjesguidens omslag samt turnerat i landet och runt om i Europa. Den 26 januari öppnar Delphi för Kaah på Babel i Malmö.


VAD: Kaah (SE) + Delphi (MÖ) LIVE
NÄR: Fredag 26 januari 2024, dörrar 19:00, på scen 20:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 325 kr + förköpsavg. på babelmalmo.se/biljetter
I DÖRREN:  350 kr
ÅLDER: 18 år, 13 år i målsmans sällskap
SPOTIFY: Kaah, Delphi


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.