231206 : Julen enligt Timo

Julen enligt Timo är en musikalisk julresa bortom all bjällerklang. Kom in i värmen när Timo Räisänen exploderar fram julens vackraste sånger och upplev magin när falnad julnostalgi förvandlas till glänsande popdängor. Varmt välkomna till ett julmys utöver det vanliga!

Julen enligt Timo gör 18 föreställningar runt om i landet, bland annat på Stora Teatern i Göteborg och på Södra Teatern i Stockholm. Om turnén säger Timo Räisänen själv:

»Julen enligt Timo är en julkonsert som med små medel överraskar med variation och kvalitet. Jag har tagit alla bra julsånger och några dåliga till sin spets i ett enkelt format med trio. Det blir inga specialeffekter, bara jag, två musiker och ren och skär julstämning. En julshow för folk som inte gillar julshower skulle man kunna säga.«

»Så befriande. Så fantastiskt bra. Jag blir glad ända in i själen« – Borås Tidning

»Mer Norénskt familjedrama än söt glögg och glitter« – Nerikes Allehanda

»Julen enligt Timo är precis som jag vill ha den!« – Göteborgs-Posten, fem av fem fyrar

Konserten arrangeras av Kulturaktiebolaget.


VAD: Julen enligt Timo
NÄR: Onsdag 6 december, 2023, 19:00, på scen 20:00.
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: Sittplats – 395 kr (+ förköpsavg.) babelmalmo.se/biljetter
I DÖRREN: Sittplats – 420 kr
ÅLDER: 18 år, 13 år i målsmans sällskap


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.