231205 : Fridhems Musiklabb: Nära örat

En kväll med sprillans ny musik, skriven och framförd av deltagarna på Fridhems Musiklabb. Ni kommer att bjudas på psykedelisk rock, experimentiell shoegaze, drömrock och skönt groove!

POROUS CREEK
Den minsta orkester som någonsin inträtt Malmös psykedeliska scen presenterar en blandning av ljud, både funna i naturen och elektroniskt framkallade. Förvänta dig saxofon-, klarinett- och flöjtarrangemang, experimentella trumsamplingar, harmophone och banjo!

SKYMUNDAN
Ett experimentellt utforskande av det som inte får plats. Vi fyller tomrummet med ljud tills det rinner över, ner i skymundan. Experimentell shoegaze, drömrock!

DUVA
Duva sätter en färgglad stämning där skönt groove möter nyanserad harmonik. Tillsammans har musikerna Einar Kalsås, Lisa Theander, Scott Isitt och Salka Uggla bundit samman sina musiksinnen och skapat ett minnesvärt set.

VAD: Fridhems Musiklabb
NÄR: Tisdag 5 december, 18:30, på scen 19:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
ENTRÉ: Fri entré
ÅLDER:
 13 år


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.