230927 : Paper Moon pres. Amanda Ginsburg (Mandy) & Andy Fite (Andy) (SE) LIVE - Support: Fourth Dimension (MÖ)

En ung svensk stjärna och en jazzveteran från New York möts i en samling nya låtar. Tillsammans uttrycker de hopp, längtan, sympati, sensualitet, otålighet, kamp, bitter ånger och ljuv romans. Paper Moon presenterar stolt: Mandy & Andy på Babel den 27 september!

Amanda Ginsburg började som Andy Fites elev för 13 år sedan. En dag hade elev blivit jämlike men de båda ville fortsätta musicera med varandra. Med åren har duon utvecklat ett sällsynt samspel som innehåller vild improvisation och en stor del humor.

Andy Fite kom 1994 till Sverige från New York City. Han är en virtuos på såväl gitarr som sång och har skrivit både text och musik på över 850 låtar. Han har nu 56 egna album på Spotify, varav ett med Amanda, ”The Nicest Thing in the World”. Just nu är de aktuella med sitt andra album, ”Everybody Loves You”.

Björnberg/Karlsson/Sass/Bengzon
Fyra Malmöbaserade improvisationsmusiker möts för att experimentera och utforska. Resultatet är en kombination av jazz, fri improvisation och ljudlandskap, egna kompositioner blandat med oegna, eklektiskt och originellt, idiomatiskt och experimentellt.

Adam Sass – trumpet
Tilda Björnberg – piano
Martin Bengzon – kontrabas
Marcus Karlsson – trummor

VAD: Amanda Ginsburg (Mandy) & Andy Fite (Andy) (SE) LIVE
NÄR: Onsdag 27 september, dörrar 19:00, på scen 20:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 250 kr, student 200 kr + förköpsavg. på babelmalmo.se/biljetter
I DÖRREN:  275 kr
ÅLDER: 13 år i målsmans sällskap
SPOTIFY: Mandy & Andy


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.