230602 : Sällskapet pres. Stuzzi (SE) LIVE - NYTT DATUM

Stuzzi sprider karibisk karnevalsyra och tropisk värme varhelst han drar fram, fredagen den 2 juni kommer den varma fläkten till Babels scen. FLER AKTER TILLKOMMER!

STUZZI (SE)
Med sin eklektiska mix av disco, house, cumbia, funk och rave har multiinstrumentalisten Stuzzi gjort sig ett namn på Sveriges klubbscen. Lägg till såväl oförutsägbara som energiska liveshower tillsammans med ett karismatiskt band och gästartister.

Utan att ha släppt en enda låt blev Stuzzi bokad till Under Bron, Yaki-Da, Gagnef-festivalen, Popaganda-festivalen samt klubbar i Oslo och Trondheim. Som producent och musiker har han arbetat med artister som Moonica Mac, Petter, Cleo, Melissa Horn, Fricky, Love Truls och många fler.

Smittsamma debutsingeln “Chilibanana” kom i juni 2022 och följdes upp av en houseremix av colombianske DJ:n och producenten Felipe Gordon. ”Fruttimango”, singel nummer två som släpptes i september, gick ännu djupare ner i ett dansant latinamerikanskt sound. Debut-EP:n ”Le Fruit Disco” gavs ut av nystartade skivbolaget Villa, startat av managementbolaget med samma namn.

I vår kommer uppföljaren, ‘Le Fruit Disco II‘, so keep your eyes and ears wide open!


VAD: Sällskapet pres. Stuzzi (SE) LIVE + support TBA!
NÄR: Fredag 2 juni, dörrar 19:00, på scen 20:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 25 kr (+förköpsavg.) på babelmalmo.se/biljetter
I DÖRREN: 50 kr
ÅLDER: 18 år
SPOTIFY: StuzziBabel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.