230602 : Sällskapet pres. Stuzzi + Mami Umami (SE) LIVE

Stuzzi sprider karibisk karnevalsyra och tropisk värme varhelst han drar fram, fredagen den 2 juni kommer den varma fläkten till Babels scen tillsammans med MAMI UMAMI.

STUZZI (SE)
Med sin eklektiska mix av disco, house, cumbia, funk och rave har multiinstrumentalisten Stuzzi gjort sig ett namn på Sveriges klubbscen. Lägg till såväl oförutsägbara som energiska liveshower tillsammans med ett karismatiskt band och gästartister.

Utan att ha släppt en enda låt blev Stuzzi bokad till Under Bron, Yaki-Da, Gagnef-festivalen, Popaganda-festivalen samt klubbar i Oslo och Trondheim. Som producent och musiker har han arbetat med artister som Moonica Mac, Petter, Cleo, Melissa Horn, Fricky, Love Truls och många fler.

Smittsamma debutsingeln “Chilibanana” kom i juni 2022 och följdes upp av en houseremix av colombianske DJ:n och producenten Felipe Gordon. ”Fruttimango”, singel nummer två som släpptes i september, gick ännu djupare ner i ett dansant latinamerikanskt sound. Debut-EP:n ”Le Fruit Disco” gavs ut av nystartade skivbolaget Villa, startat av managementbolaget med samma namn.

I vår kommer uppföljaren, ’Le Fruit Disco II’, so keep your eyes and ears wide open!


MAMI UMAMI (SE)
Smaken av det säregna, total kompromisslöshet och melodiös turbulens. Mami Umami är skildringen av fyra aningen vilsna själars reaktion på verkligheten och allt bortom den. En plats där fantasi och och verklighet får mötas i harmoni. I sökandet har de funnit varann för att visa världen och inte minst Sverige att gränslöshet är bra mycket roligare än mellanmjölk. Med influenser från hiphop, punk, jazz, rock, funk och en rågad nypa soul ska man göra sig redo för ett smakfullt kaos som inte bara kan utan har skapats. Mami Umami är en svampbuljong som puttrat sedan 2020 och som äntligen börjat koka på riktigt!

I början av år 2022 påbörjade Mami Umami processen av sitt första album som idag ligger inför release med 10-15 spår och 3 inledande singelsläpp. Efter två tunga pandemi-år, brustna hjärtan (samt ett brutet ben) sökte sig gruppens medlemmar till sena utekvällar, ännu senare efterfester och många söndagar med mycket ångest. Ut det som är jobbigt och fult föddes något fint och vackert, ut söndagarna formades ett koncept som omvandlade det negativa till något positivt; söndagsångest. Här fick gruppen utlopp för veckans känslor som med tiden också kom att läka dem; en resa bandet bjuder in alla utforskande själar att ta del av. Bandet består av ALFRED,LEONAD, JACKIE och SANTE!


VAD: Sällskapet pres. Stuzzi + Mami Umami (SE) LIVE 
NÄR: Fredag 2 juni, dörrar 20:00, på scen 21:30
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 25 kr (+förköpsavg.) på babelmalmo.se/biljetter
I DÖRREN: 50 kr
ÅLDER: 18 år 
SPOTIFY: Stuzzi , Mami UmamiBabel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.