230517 : Steget (SE) LIVE

Steget släpper fullängdsalbumet ”Ösregn & Kärlek” den 5 maj 2023. I samband med att Steget nu äntligen släpper fullängsplatta blir det såklart releaseturné där de dyker upp på Babel i Malmö den 17 maj.

STEGET (SE)
Sveriges mysigaste popduo åkte på sin första Sverigeturné i höstas och fyllde Victoriateatern i Malmö till sista stolen, fick sätta lapp på luckan på Nefertiti i Göteborg och avslutade på ett smockfullt Nalen i Stockholm.

Du har säkert hört Steget i olika tv-program med hitlåten »Såna som du« eller så har du hört deras tolkning av Ebba Gröns »Flyktsoda« som Thåström själv delade på sina sociala medier. I Göteborg har dom sålt ut Pustervik, Stora Teatern och på deras spelningar har artister som Kapten Röd och Alice B dykt upp.


VAD: Steget (SE) LIVE
NÄR: Onsdag 17 maj, 2023, 19:00, på scen 20:00.
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 249 kr (+ förköpsavg.)  babelmalmo.se/biljetter
I DÖRREN:
274 kr
ÅLDER
: 18 år, 13 år i målsmans sällskap
SPOTIFY: Steget


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.