230330 : Raindear + Elvira Alfaro + Elin Beckman (SE) LIVE - RELEASEFEST

Hennes namn har florerat på både den lokala och internationella scenen genom åren, med hyllningar av Billboard, The FADER, Clash Magazine, Noisey, Dagens Nyheter, GAFFA, Spotify och många fler. Den 30 mars kommer Raindear till Babel!

RAINDEAR (SE)
Raindear (alias Rebecca Bergcrantz) har förbluffat och hänfört fansen så väl som några av de största musikmedierna i USA, UK och Sverige genom sin egenartade mörka synthpop med influenser från österländska tongångar.

Albumet ’Skies To My Name’ (2019) innehåller bland annat singlarna ’Diamonds In My Chest’ och ’Sky’ som letade sig in på Spotify’s New Music Friday-listor i USA, Tyskland, Japan och Finland, samt tog en #27 placering på Top 50 Viral i USA.

Nu är hon åter aktuell med den tredje fullängdaren titulerad ‘Majestically Mad’ som utan tvekan är det mest kraftfulla Raindear hittills släpper ifrån sig och innefattar lika mycket bombastiskt mörker som nytänkande och melodisk pop. Singlarna som hittills är släppta från albumet – ’Howl’, ’Rush’ och ’All the Miles’ – har alla tagits emot väl av både musikkritiker och fans. 


ELVIRA ALFARO (SE)
Elvira Alfaro hänger med som support för kvällen med Raindear nu på torsdag! Elvira är en up-and-coming artist från Malmö som sjunger melankolisk indie-pop som går rakt in i själen. Under 2022 började hon släppa egenskriven musik som spelats in tillsammans med producenten Adam Lilienfeldt i Köpenhamn. Just den här kvällen släpper hon sin första nya låt för året som blir startskottet på hennes debut EP som kommer ut i sommar.


VAD: Raindear + Elvira Alfaro + Elin Beckman (SE) LIVE – RELEASEFEST
NÄR: Torsdag 30 mars, 19:00, på scen 20:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 100 kr (+förköpsavg.) , student 70 kr (+förköpsavg.) på babelmalmo.se/biljetter
I DÖRREN: 125 kr, student 95 kr
ÅLDER: 13 år
SPOTIFY: Raindear


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.