230324 : Ludwig Hart (SE) LIVE - Support: Ella Sandberg (SE)

Fredagen den 24 mars är äntligen tillbaka på Babel med sin drömmiga indiepop, missa inte det!

Ludwig HartLUDWIG HART (SE)
Hart beskriver sin musik som ”sätt-dig-i-bilen-och-kör-rock”, men den är så mycket mer än det. Fantastiska arrangemang, svävande gitarrer, synthar och en stor, filmisk atmosfär som för tankarna till 80-talets Jackson Browne och Fleetwood Mac.

Hart kan också förtjänstfullt jämföras med nutida amerikanska indieband – men med en distinkt och direkt melodikänslighet och en otrolig röst – som kan bära honom mot en stor och allomfattande global publik. Tänk er att The War On Drugs skulle omfamna Don Henley istället för Bob Dylan.

Med nya albumet ”Paloma” i ryggen inledde Ludwig Hart det här 2022 med ett succé-framträdande i SVT’s ”Nyår på Skansen”. Därefter följde en lång vår, sommar och höst tillammans med bl.a. Sarah Klang och Mando Diao. Arbetet med ett tredje studioalbum är igång och planeras släppas under våren 2023, och smakprov kommer redan under vintern. 

ELLA SANDBERG (SE)
Ella Sandberg kommer äntligen till Babel och supportar Ludwig hart! Det är brett och kraftfullt, men ändå bräckligt och dynamiskt, med sången i fokus. Fästande och refrängstark pop som förtankarna till stora radiolåtar på 90-talet, samtidigt som produktionen låter här och nu!

Ella definierar själv sin musik som pop, men influeras lika mycket av klassiskt låtbaserade genres som americana och folk!


VAD: Ludwig Hart (SE) LIVE – Support: Ella Sandberg (SE)
NÄR: Fredag 24 mars, 2023, 19:00, på scen 20:00.
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 275 kr (+ förköpsavg.)  babelmalmo.se/biljetter
I DÖRREN:
300 kr
ÅLDER
: 18 år
SPOTIFY: Ludwig Hart


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.