230204 : Din Näst Bästa Kompis pres. The Hanged Man (SE) LIVE

The Hanged Man är tillbaka med ny musik och kommer då äntligen tillbaka till Din Näst Bästa Kompis!

THE HANGED MAN (SE)
Den Stockholmsbaserade kvartetten The Hanged Man bildades redan 2013 och firar 10 år nästa år. Men redan i höst är det dags för ny musik i form av bandets tredje fullängdsalbum tillika deras första tillsammans med indiebolaget PNKSLM Recordings, efter två album med Dubious Records.

The Hanged Man startades ursprungligen av Rebecka Rolfart (Those Dancing Days, Vulkano, Second Oracle etc) och har utkristalliserats till den kvartett vi ser och hör idag, där hon fått sällskap av Dennis Egberth (Saigon etc) på trummor och percussion, Elias Jungqvist (side effects, Viagra Boys etc) på synth och Mattias Gustavsson (Dungen, AOP) på bas, med Rebecka Rolfart på sång och gitarr.

The Hanged Mans nya album Tear It All spelades in i Studio Rymden under tre dagar i januari i år och samproducerades tillsammans med Daniel Bengtsson, med pålägg i Mattias Gustavssons studio. Bandet själva beskriver albumet som att handla om “transformation, om att riva allt från grunden för att kunna återuppstå. Det genomsyras av ett hopp om att få frigöras, förändras. Samtidigt är det en bearbetning av sorgen efter en älskad hunds hastiga bortgång”.


VAD: Din Näst Bästa Kompis pres. The Hanged Man (SE) LIVE
NÄR: Lördag 14 januari, 19:00, på scen 20:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 130 kr, student 100 kr (+ förköpsavg.) på babelmalmo.se/biljetter
I DÖRREN: 150 kr
ÅLDER: 13 år
SPOTIFY: The Hanged Man


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.