221203 : GRANT (SE) LIVE - Support: MAD KAI (SE)

Stjärnskottet GRANT åker ut på höstturné och släpper nya singeln ”Kiss Me”, den lördagen den 3 december kommer hon till Malmö och Babel, missa inte det!

GRANT (SE)
I maj släppte GRANT sitt hyllade andra album, ”Truth & Consequences”, som fick hennes sårbara och stora röst att fortsätta beröra hjärtan. Nu släpps nya singeln ”Kiss Me” – den sista pusselbiten att fullborda albumet. Med nya musiken i ryggen åker GRANT på höstturné! Biljetterna är släppta nu!

År 2018 tog GRANT svenska folket med storm när hon debuterade med singeln ”Waterline” och sitt hyllade debutalbum ”In Bloom”. Hennes vackra dramatiska pop, mystik och en röst att förälska sig i ledde till både P3 Guld- och Grammisnomineringar samt korades till Framtidens Artist av Sveriges radio, P3. Sedan dess har hennes släppta singlar och EP:n ”Vertigo” fått fina rosor i internationell press. Hon har bland annat utnämnts av den engelska branschtidningen Music Week till “This Week’s Hottest Brand New Act” och av tastemakersajten The Line of Best Fit fått hyllningen “Vertigo confirms Swedish singer GRANT’s status as a frighteningly talented sensation” med 8,5 i betyg.

Det hyllade andra albumet ”Truth & Consequences” släpptes i våras och idag landar den allra sista singeln ”Kiss Me”. ”Den handlar både om att omdefiniera och återupptäcka varandra i ett förhållande. En kyss kan förändra allt och ”Kiss Me” var den sista biten som behövde komma på plats på albumet” säger GRANT.

Efter att ha tillbringat våren på turné som hyllad support till Albin Lee Meldau och sommaren på den omfattande Kalasturnén (med bl.a Bob Hund, Markus Krunegård, Johnossi) är det nu äntligen dags för GRANT att åka ut på egen headlinerturné.

”I höst kommer jag att åka ut på min första riktiga soloturné sedan innan pandemin och det finns inte ord för hur mycket jag har längtat och sett fram emot att spela och möta en publik. Det kommer att bli väldigt intimt och mäktigt” fortsätter GRANT.

MAD KAI (SE)
Dark disco möter progressiv pop i det Malmö-baserade bandet MAD KAI. Konstellationen består av musikerna Olivia Lyne och Jutta Stolt som tillsammans skapat ett mörkt, drivande, elektroniskt ljudlandskap förenat med en ambient atmosfär och ett intressant melodispråk. Med olika musikaliska bakgrunder har de tillsammans bildat MAD KAI med nutida inspiration av artister som Tove Lo och Emilie Nicolas.


VAD: GRANT (SE) LIVE
NÄR: Lördag 3 december, 2022, 19:00, på scen 20:00.
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 220 kr (+ förköpsavg.) på babelmalmo.se/biljetter
I DÖRREN: 240 kr
ÅLDER: 13 år
SPOTIFY: GRANT


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.