221201 : Seven Steps Away + Thörn LIVE

Lokala akterna Seven Steps Away och Thörn slår sig ihop för att bjuda på en grym indiekväll i vardagsrummet på Babel!SEVEN STEPS AWAY
Seven Steps Away från Malmö spelar en tung indierock med influenser från bâde den amerikanska undergroundscenen och 80- och 90-talets britpop. Grooviga trumkomp, tunga basgångar och gitarriff vävs snyggt in med gitarrsolon, leads och sånghooks som sätter sig på hjärnan.

Bandet har under sina få första år som band utvecklat sitt get sound och en imponerande liveshow som visats upp pà ett flertal festivaler och spelstallen runt om i Skåne och under det kommande aret vantar bade studiotid och an fler spelningar.

THÖRN
Thörn är ett nybildat band från nordvästra Skåne som blandar indierock med allt de kommer åt (förutom Kraftwerk).

Här hittar du influenser från Broder Daniel, Chet Baker och The Police bl.a. Thörn garanterar en känslomässig berg-och-dalbana under sitt set och känsla är en garanti.


VAD: Seven Steps Away + Thörn LIVE
NÄR: Torsdag 1 december, dörrar 19:00, på scen 20:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 60 kr (+ förköpsavg.), student 40 kr (+ förköpsavg.) på babelmalmo.se/biljetter
DÖRREN: 80 kr
ÅLDER: 13 år


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.