200604 : Drownfish + Grand Mojo (SE) LIVE - FLYTTAT - Nytt datum inom kort

Tre år efter att Drownfish bildats är deras första skiva reda att kläckas och det firar de i en releasefest tillsammans med Grand Mojo från Stockholm!

DROWNFISH (SE)
Oheligt många timmar i studion, i replokalen och på scen mynnar nu ut i en releasefest på hemmaplan när malmöbandet äntligen framför sin debutskiva precis som den är tänkt att upplevas. Både pop och black metal finns representerade när bandet åter spelar på Babels scen efter att året innan ha vunnit musiktävlingen Emergenza på samma plats.

Röjpaketet har bytt medlemmar under hösten och även om mycket ändrats är en sak evig; de älskar verkligen att spela hårdrock.

GRAND MOJO (SE) 
“Häromveckan såg jag ett nytt band som heter Grand Mojo och blev väldigt förtjust. De lät som mina gamla tonårsidoler The Cult, och vartenda storbolag borde slåss om dem nu. Lite som när jag såg Junior Brielle eller BF/C häromåret. Samma med poesi. Kvalitet känner man igen på en sekund.” Per Hagman, King Magazine, 3/10 2019

DJ: ANNA PAULI
Anna Pauli gillar iden om att inte tillhöra en viss genre och ett bra set enligt Anna handlar om överraskningar och får inte vara för intetsägande. Ofta lutar Anna åt groovy house, techno, disco, roliga rytmer & mycket slagverk, släng en vink till Bowie och Anna är hemma.

VAD: Drownfish + Grand Mojo (SE) LIVE – RELEASEFEST
NÄR: Torsdag 4 juni, 19:30, på scen 20:30
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
DÖRREN: 80 kr
ÅLDER: 13 år
SPOTIFY: Drownfish, Grand Mojo


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.