130503-04 : BLAST - Bone Thugs N Harmony, The Jacka, Hopsin, Crooked I, Devin The Dude, Tha Alkaholiks m.fl. OBS! Fåtal biljetter kvar

Denna gången har The O-Zone och Let’s Do This slagit ihop ligorna för att erbjuda er något riktigt stort på Babel.

Med Medborgarskolan, Bishops Arms, Burn Energy och 4Sound som huvudsponsorer. The O-Zones 2 års jubileum och Lets Do This Battles 1 års jubileum används som mall för detta event och vi presenterar för er minifestivalen – Blast!

Det har varit så stor efterfrågan av så många artister som ville supporta Malmö, O-zone, Lets Do This Battles och Medborgarskolan att en dag räckte inte till helt enkelt.

Totalt 12 akter som ska uppträda på scen och 10 battles ska äga rum på två dagar plus så mycket mer.

Artister som Bone Thugs N Harmony, Hopsin, Freeway med flera har varit på besök i Malmö många gånger tidigare men har aldrig fått uppträda och detta är ett perfekt läge för dem att visa vad dem går för.

Inte nog med detta måste vi givetvis presentera tunga Battles bland annat kommer Pat Stay, Dirt Bag, Dan Dizaster och Illmaculate tillbaka för att visa kärlek till Malmö, O-zone, och Lets Do This.

DAG 1 (LIVE):
Bone Thugs N Harmony
The Jacka
Slim Thug + Paul Wall
Freeway + Memphis Bleek
Mistah Fab
Öris + Vänner

DAG 2 (LIVE):
Hopsin
WC
Crooked I
Devin The Dude
Tha Alkaholiks
Copywrite
Americol
Jaqe
Cool Nutz och Illmaculate och The Saurus

DAG 1 (BATTLES):
Pat Stay vs Nils M Skillz
Martin Zamora & Grizzy vs O-Hund och Third Eye
Ness Lee Vs Jeff
Sabotage vs Gustav Fasa
R-Man vs Pzi Clone

DAG 2 (BATTLES):
Mr Cool vs Henry Bowers
Jimmy Pistol vs Dirt Bag Dan
Hyper vs Nicko Mack
Pj vs Rone
Crome vs Dizaster
The Saurus vs Spirited Sage (ny extra battle tillagd)

HOSTS:
S.T.I.C.S
Organik
Head Ice
Arsonal Da Rebel

DJs:
Dj Beneaf, Dj More 10, Dj Black Moose, Dj Marcus Saxell, Dj Crazy Toones

Vi fick även 50 Cents intresse denna gången så han valde att skicka sin reporter Jack Thriller för att göra en cover på eventet båda dagarna så räkna med roliga frågor om han intervjuar just DIG så se till att ha er fresh game on för ni kan hamna på thisis50.com hemsida!

Organik som har byggt up battlerap ligan ”King Of The Dot” i Canada kommer och är gästdomare åt dem internationella battlesen tillsammans med Head Ice ägare av ”Lions Den” battlerap ligan och Arsonal Da Rebel ägare av ”Ultimate Warrior” battlerap ligan. Det kommer bli oförglömliga 2 dagar och en dag för svensk hiphop-historia som sätter Malmö på kartan för feta hiphop events.

VAD: BLAST
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
NÄR: 3-4 Maj, 18:00-03:00
FÖRKÖP: 995 kr (inkl. förköpsavg.) för hela BLAST – 545 kr (inkl. förköpsavg.) för en av dagarna. Förköp på babelmalmo.se/biljetter. OBS! Fåtal biljetter kvar
ÅLDER: 18 år
WWW: theozonebattles.com, youtube.com/letsdothismgmt, medborgarskolan.se