240802 : Babels Sommarquiz med Ronja Möller

Sommaren är äntligen här och vi kör vidare med Babels sommarquiz under sommarens fredagar med start den 31 maj! Denna sommaren bjuder Lisa Dahlin, Ronja Möller och Wanda Engqvist in er till att gnugga era hjärnor!

Babels Sommarquiz 2024
Vi öppnar uteserveringen kl 17:30 och quizet drar igång kl 19:00! Kom i tid och testa våra somriga drinkar och matmeny! Max fyra personer per lag, fina priser till vinnarna och även pris till bästa lagnamn. Självklart är det fri entré och möjlighet att boka bord via
[email protected].

RONJA MÖLLER – MUSIKQUIZ A´LA FRÖKEN MÖLLER
Babel bjuder in till musikquiz med Fröken Möller (aka. Ronja)! Denna självutnämnda Quizqueen testar era kunskaper i främst musik men även annan populärkultur, en aningen allmänbildning och rent skärt nörderi. Det finns ett klurigt tema, som det är upp till er i publiken att gissa. Självklart utlovas fantastiskt förstapris och en underbar kväll fylld med (oftast) bra musik och härlig stämning!

Datum för Babels sommarquiz:
31 maj – Ronja Möller
7 juni – Lisa Dahlin
14 juni – Ronja Möller
OBS! Inget quiz midsommar 21 juni
28 juni – Wanda Engqvist
5 juli – Ronja Möller
12 juli – Lisa Dahlin
19 juli – Ronja Möller
26 juli – Wanda Engqvist
2 aug – Ronja Möller

Vi ses på Babels uteservering i sommar!


VAD: Babels Sommarquiz med Lisa Dahlin, Ronja Möller & Wanda Engqvist
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
NÄR: Varje fredag 17:30, quizstart kl 19:00
QUIZMASTER FÖR KVÄLLEN: Fröken Möller
ENTRÈ: Fri entré – Möjlighet att boka bord på [email protected] fram till 16:30 samma kväll. Därefter gäller drop-in efter plats.


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.