240726 : Babels Sommarquiz med Wanda Engqvist

Sommaren är äntligen här och vi kör vidare med Babels sommarquiz under sommarens fredagar med start den 31 maj! Denna sommaren bjuder Lisa Dahlin, Ronja Möller och Wanda Engqvist in er till att gnugga era hjärnor!

Babels Sommarquiz 2024
Vi öppnar uteserveringen kl 17:30 och quizet drar igång kl 19:00! Kom i tid och testa våra somriga drinkar och matmeny! Max fyra personer per lag, fina priser till vinnarna och även pris till bästa lagnamn. Självklart är det fri entré och möjlighet att boka bord via
[email protected].

WANDA ENGQVIST
Hur står det egentligen till med allmänbildningen? Quizmaster Wanda står värd för en kväll fylld med frågor som vi alla egentligen borde kunna svaret på. Chansen är stor att det bankas på huvudet för att väcka guldfiskminnet till liv, och att bittra nedröstade lagkamrater skriker när de trots allt hade rätt från början. Ja, mycket kan leva i bakhuvudet, men bara en sann mästare kan flytta rätt svar från tungspetsen till svarspappret. Vågar du anta utmaningen?

Datum för Babels sommarquiz:
31 maj – Ronja Möller
7 juni – Lisa Dahlin
14 juni – Ronja Möller
OBS! Inget quiz midsommar 21 juni
28 juni – Wanda Engqvist
5 juli – Ronja Möller
12 juli – Lisa Dahlin
19 juli – Ronja Möller
26 juli – Wanda Engqvist
2 aug – Ronja Möller

Vi ses på Babels uteservering i sommar!


VAD: Babels Sommarquiz med Lisa Dahlin, Ronja Möller & Wanda Engqvist
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
NÄR: Varje fredag 17:30, quizstart kl 19:00
QUIZMASTER FÖR KVÄLLEN: Wanda Engqvist
ENTRÈ: Fri entré – Möjlighet att boka bord på [email protected] fram till 16:30 samma kväll. Därefter gäller drop-in efter plats.


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.