240525 (2) : Bonanza x Vardagsrummet

Bonanza fortsätter att skapa oförglömliga nätter fyllda med tropisk mystik och pulserande rytm. Välkommen till en värld där våren blir allt annat än grå – Malmös mest dansgalna och populäraste klubb BONANZA – ger er det finaste inom 𝐚𝐟𝐫𝐨𝐛𝐞𝐚𝐭, 𝐫&𝐛, 𝐝𝐚𝐧𝐜𝐞𝐡𝐚𝐥𝐥, 𝐡𝐢𝐩𝐡𝐨𝐩, 𝐚𝐦𝐚𝐩𝐢𝐚𝐧𝐨 och pop!

✧ 𝗞𝗬𝗥𝗞𝗔𝗡: 𝗕𝗢𝗡𝗔𝗡𝗭𝗔 ✧
Bonanza bjuder på en super lördag! Det blir alltså ett äventyr denna lördag, en musikalisk resa från New York till Favelan i Rio de Janeiro och allt däremellan – 𝗗𝗔𝗡𝗖𝗘𝗛𝗔𝗟𝗟 – 𝗔𝗙𝗥𝗢𝗕𝗘𝗔𝗧𝗦 – 𝗔𝗠𝗔𝗣𝗜𝗔𝗡𝗢


✧ VARDAGSRUMMET ✧ 𝗔𝗟𝗟𝗧𝗜𝗗 𝗗𝗘𝗧 𝗕Ä𝗦𝗧𝗔 𝗜𝗡𝗢𝗠 𝗛𝗜𝗣𝗛𝗢𝗣, 𝗥𝗻𝗕 & 𝗣𝗢𝗣! ✧
Babels vardagsrum är allt och lite till, en oas mitt i det stora hela. Det som tidigare var den lilla baren har nu förvandlats till Malmös bästa häng och ett mer intimt dansgolv tillsammans med kvällen DJ!

Kliv in i vardagsrummet och upptäck en fantastisk mix av hiphop, RnB och pop som tar dig på en resa genom musikhistorien och lämnar dig med en känsla av eufori.


VAD: Bonanza x Vardagsrummet
NÄR: Lördag 25 maj, 23:30-04:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
DJS: DJ BAE x DJ DÄÄG
FÖRKÖP: 100 kr på babelmalmo.se/biljetter
I DÖRREN: Attenda evenemanget på fb för fri entré till 00:30 (begränsat antal), sedan 125 kr
ÅLDER: 19 år med förköpsbiljett, 20 år i dörren utan förköpsbiljett.
Vårdad klädsel – Inte mjukisset, loungekläder, liknande


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

För att värna om våra gästers säkerhet sker en ytlig visitering och kontroll av legitimation vid entré. 

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.