240309 : Brooklyn x Vardagsrummet

Välkomna till klubben där varje steg du tar på dansgolvet är som ett kliv tillbaka till rötterna av klassisk old school hiphop och r&b – självklart är det BROOKLYN! ✷ Vardagsrummet utlovar det bästa inom 𝐃𝐀𝐍𝐂𝐄𝐇𝐀𝐋𝐋, 𝐀𝐅𝐑𝐎𝐁𝐄𝐀𝐓𝐒 och 𝐀𝐌𝐀𝐏𝐈𝐀𝐍𝐎!


𝐊𝐘𝐑𝐊𝐀𝐍- BROOKLYN ✷ 
Dansgolvet där tidlösa beats från 90-talets klassiker vävs samman med dagens hetaste låtar. Det är här de största rap legenderna  blir levande genom högtalarna, från Jay-Zs kungakrona till Wu Tang Clans energi, från Biggies tidlösa klassiker till Kendrick Lamars moderna poetiska genialitet. Så gör er redo för en musikalisk resa där old school vibes möter new school swag.

✷ Believe The Hype! 


✧  Vardagsrummet – 𝐃𝐀𝐍𝐂𝐄𝐇𝐀𝐋𝐋 – 𝐀𝐅𝐑𝐎𝐁𝐄𝐀𝐓𝐒 – 𝐀𝐌𝐀𝐏𝐈𝐀𝐍𝐎 ✧
Kliv in i vardagsrummet och upptäck en fantastisk mix av amapiano, afrobeats och dancehall som tar dig på en resa genom musikhistorien och lämnar dig med en känsla av eufori. Vår fenomenala DJ kommer att skapa minnen och förflytta er genom ljudets labyrint, och vi lovar att varje låt kommer att sätta er själ i brand. Sjung till dina favoritlåtar när våra Throwback-moment tar dig tillbaka i tiden, väcker minnen och får dig att dansa som aldrig förr.


VAD: Brooklyn x Vardagsrummet
NÄR: Lördag 9 mars, 23:30-04:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
DJS: Sim, Bae
FÖRKÖP: 100 kr på babelmalmo.se/biljetter
I DÖRREN: Attenda evenemanget på fb för fri entré till 00:30 (begränsat antal), sedan 125 kr
ÅLDER: 19 år med förköpsbiljett, 20 år i dörren utan förköpsbiljett.
Vårdad klädsel – Inte mjukisset, loungekläder, liknande


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

För att värna om våra gästers säkerhet sker en ytlig visitering och kontroll av legitimation vid entré. 

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.