231231 : Babels Stora Nyårsfest

Gör er redo för det ultimata NYÅRSFIRNDET på Babel! Vi bjuder in till en dunderfest utan dess like, där våra fantastiska DJs kommer att leverera den perfekta feststämningen! Så var beredda på en musikalisk explosion som kommer att få varje dansgolv att gunga till rytmerna av klassisk hiphop, dancehall och afrobeat från 2023 in till 2024!

✸ BABELS STORA NYÅRSFEST ✸

✸ VARDAGSRUMMET ✸
Vardagsrummet är platsen där basen pulserar och rimmen flödar. Med DJ NAFFSAID bakom spakarna tar han oss tillbaka till det bästa av hiphopen, där de tyngsta klassikerna och fräschaste hiphopstilarna möts. Upplev magin från legendariska artister som Kendrick Lamar, Biggie, Jay Z, 50 Cent och många fler. 

✸ KYRKAN ✸
Buckle up och träd in i en värld av mångkulturell fusion där dancehallens heta rytmer möter afrobeats vibrerande energi och reggaetons pulserande beats. Varje ton blir som en resa genom världens mest pulserande musikscener. Med ikonerna Sean Paul, Sheensea, Burna Boy och många fler blir det en natt som för oss från 2023 till 2024 på bästa tänkbara sätt!

✸ TAF DOLLAR ✸
Taf Dollar är en Senegambian med säte i Köpenhamn. Han lyser upp dansgolvet och skapar en oförglömlig atmosfär med sin höga energi och kompetens, som för olika kulturer och människor samman genom sin musik. Taf Dollar har öppnat upp för för ikonerna Rema, Ruger, Fireboy, King Promise och Ayra Starr Han är huvuddj:n på de största afrikanska/urbaniska evenemangen och gatufesterna i Köpenhamn, t.ex. Afro Indies, Tina, Dancehall Madness Afro Distortion, Couleur Cafe, Brown Sugar etc.

Det kommer bli en natt där dansgolvet vibrerar av energi och stämningen kommer att vara på topp! Kom och vara en del av festen när vi dansar in det nya året och lämnar det gamla bakom oss. Babel är the place to be för en minnesvärd nyårsafton. Missa inte årets mest euforiska fest!


VAD: Babels Stora Nyårsfest 2023
NÄR: Nyårsafton – Söndag 31 december, kl 00:15 – 04:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
DJs: BAE, TAF DOLLAR, NAFFSAID
BILJETTER: Babelmalmo.se/biljetter
EARLY BIRD: SLUTSÅLD!
ORDINARIE
: 180 kr (begränsat antal – 18 årsgräns)
I DÖRREN: 200 kr (22 årsgräns)
VIP-BORD: Bord bokas via förköp!
ÅLDER: med förköpsbiljett, från 18 år, i dörren 22 år.
Vårdad klädsel – Inte mjukisset, loungekläder, liknande


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

För att värna om våra gästers säkerhet sker en ytlig visitering och kontroll av legitimation vid entré. 

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.