231225 : Babels Stora Juldagsfest

När mörkret faller, tänds ljuset upp hos oss på Babel! Gör er redo för en magisk juldagsfest måndag den 25 december. En julfest där ni får uppleva allt inom afrobeat OCH era mest minnesvärda throwbacks jams från 90- och 00-talet. 

✿ BABELS STORA JULDAGSFEST ✿
Markera datumet i din kalender, kom in i värmen och låt oss skapa oförglömliga minnen under stjärnklar himmel på Babel! Två golv och två olika klubbar, en kväll fylld av festligheter och skratt väntar på dig.

✿ Kyrkan – AFROBEAT MADNESS ✿
Malmös renodlade afrobeat-klubb där DJ BAE tar oss till nya höjder och äventyr. Dansgolvet är maxat och högtalarna pumpar de mest beroendeframkallande rytmerna med tung bas.

Afrobeat Madness är klubben där förväntningarna överträffas, och dansgolvet blir helt LIT. I högtalarna strömmar det bästa från Wizkid, Burna Boy, L.A.X, D’Banj, Mr Eazi, Kcee, Flavour, Olamide, Timaya, Davido, Tekno, Rema, P-Square, Tiwa Savage och Maleek Berry. Missa inte denna natt av ren afrobeats-magi och en oändlig dansglädje! 

✿ Vardagsrummet  – ONE MORE TIME ✿
Välkomna in i värmen på Babel och den absolut fetaste hemmafesten – One More Time. Malmös egna jukebox för 90-00-talets bästa bangers tillsammans med DJ Dääg! Som namnet indikerar ställer vi till med Malmös tveklöst bästa throwback-event, när vi nu dammar av låtarna vi ALLA har skapat härligt varma minnen till. Låtarna som vi alla saknar, låtarna du inte kan stå still till, som gång på gång får dig att utbrista ett nostalgiskt ÅH! 

För ibland vill man faktiskt bara kunna alla låtar utantill, banger på banger! Det är en hyllning till den musik som format oss och tar oss tillbaka till våra bästa fester. Det är dags att dansa som JLO, Beyonce och Robyn, dra bars on bars som Jay-Z, 2PAC och The Notorious B.I.G., och peppa till med humör och attityd som Lil Kim och Rihanna och Spice Girls! Låt denna safe space av guilty pleasures spice up your life

 Det här blir en festkväll du inte vill missa – där nostalgi möter nutid!

✿ GÄST: JOS F ✿
Jos F kommer att leverera en minnesvärd liveupplevelse på scenen. Upptäck kraften i hans senaste album ”Allt eller inget” och låt dig svepas med av den känsloladdade singeln ”DUM”. Jos F har skapat en buzz med positiv respons från både liveframträdanden och klubbmiljöer, och hans förmåga att omvandla livserfarenheter till konst gör varje ögonblick unikt. Se fram emot spännande projekt som snart kommer att bli en del av hans konstnärliga resa!


VAD: Babels Stora Juldagsfest – Afrobeat Madness x One More Time
NÄR: Juldagen – Måndagen 25 december, kl 23:30 – 04:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
DJs: BAE & DÄÄG
FÖRKÖP: Babelmalmo.se/biljetter
EARLY BIRDSLUTSÅLD!
ORDINARIE: 150 kr (obs – begränsat antal!)
I DÖRREN: 180 kr (obs – 22 år utan förköpsbiljett!)
VIP-BORD: Bord bokas via förköp
ÅLDER: med förköpsbiljett från 18 år, i dörren 22 år.
Vårdad klädsel – Inte mjukisset, loungekläder, liknande


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

För att värna om våra gästers säkerhet sker en ytlig visitering och kontroll av legitimation vid entré. 

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.