231215 : Klubb One More Time

Välkomna till ännu en kväll av minnen med klubb One More Time, fredagen den 15 december, Malmös egna jukebox för 90-00-talets bästa bangers. DJ för denna kväll är DJ DÄÄG!

ONE MORE TIME!
Som namnet indikerar ställer vi till med Malmös tveklöst bästa throwback-event, när vi nu dammar av låtarna vi ALLA har skapat härligt varma minnen till. Låtarna som vi alla saknar, låtarna du inte kan stå still till, som gång på gång får dig att utbrista ett nostalgiskt ÅH!

För ibland vill man faktiskt bara kunna alla låtar utantill, banger på banger! Det är en hyllning till den musik som format oss och tar oss tillbaka till våra bästa fester.

Kvällen till ära har en av Malmös främsta DJ DÄÄG!

Välkommen in i värmen! Babel blir världens fetaste hemmafest som vibrerar av Hiphopen och RnBs bästa throwback jams från 90 och 00-talet! Så snöra på skorna ordentligt för det utlovas FEEL GOOD BANGERS från 90 och 00-talet som kommer får dig att aldrig vilja lämna dansgolvet när vi kör hits med textrader och moves som garanterat sitter i ryggraden. Partybudgeten är alltid maxad när vi kör ONE MORE TIME. Det är dags att dansa som JLO, Beyonce och Robyn, dra bars on bars som Jay-Z, 2PAC och The Notorious B.I.G. och peppa till med humör och attityd som Lil Kim och Rihanna och Spice Girls

Låt denna safe space av guilty pleasures spice up your life!


VAD: One More Time – KYRKAN!
NÄR: Fredag 15 december, 23:30-04:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 80 kr på babelmalmo.se/biljetter
I DÖRREN: Attenda evenemanget på fb för fri entré till 00:30 (begränsat antal) , sedan 100 kr
ÅLDER: 18 år fram till 01:00, sedan 20 år i dörren.
Vårdad klädsel – Inte mjukisset, loungekläder, liknande


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

För att värna om våra gästers säkerhet sker en ytlig visitering och kontroll av legitimation vid entré. 

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.