231209 : Bonanza

Bonanza fortsätter att skapa oförglömliga nätter fyllda med tropisk mystik och grymma DJs. Denna kväll: MELIKA (STHLM), DEVONDA & SIM! Välkommen till en värld där hösten blir allt annat än grå – Malmös mest dansgalna och populäraste klubb BONANZA – ger er det finaste inom 𝐫&𝐛, 𝐝𝐚𝐧𝐜𝐞𝐡𝐚𝐥𝐥, 𝐡𝐢𝐩𝐡𝐨𝐩, 𝐚𝐟𝐫𝐨𝐛𝐞𝐚𝐭, 𝐚𝐦𝐚𝐩𝐢𝐚𝐧𝐨 𝐨𝐜𝐡 𝐫𝐞𝐠𝐠𝐚𝐞𝐭𝐨𝐧! Lördagen den 9 december!


✧ ˚ · . Vardagsrummet och party-kyrkan delar hus!⁠ ✧ ˚ · .

✧𝐊𝐘𝐑𝐊𝐀𝐍: Bonanza bjuder på en super lördag! Det blir alltså ett äventyr denna lördag, en musikalisk resa från New York till Favelan i Rio de Janeiro och allt däremellan.  𝐃𝐀𝐍𝐂𝐄𝐇𝐀𝐋𝐋  – 𝐀𝐌𝐀𝐏𝐈𝐀𝐍𝐎

✧ DJ DEVONDA ✧
En banbrytande musikskapare, har cementerat sin plats som en av Skandinaviens mest eftertraktade DJs. Med en unik mix av afrikanska, karibiska och hiphoprytmer skapar han magi på dansgolven. Hans livliga framträdanden är mer än bara musik – de är en upplevelse. Genom att föra samman kulturer och skapa en oemotståndlig atmosfär.

MELIKA (STHLM)✧
Känd från den framgångsrika hiphopbloggen “du vet inte” har under många år skapat sig en lång erfarenhet inom urban genren. En av Stockholms hårdast arbetande DJ:s Melika har på rekordtid tagit Stockholms klubbscen med storm och gett den ett rejält lyft. Med tighta mixar där hon ständigt bjuder på det bästa av det bästa från både svenska och utländska hiphopartister toppar hon sina sets med det nyaste inom dancehall och afrobeat! Dj Melika vet verkligen hur man håller igång en nice fest, en av stockholms vassaste dj:s!

⁠✧𝐕𝐀𝐑𝐃𝐀𝐆𝐒𝐑𝐔𝐌𝐌𝐄𝐓 𝐢𝐬 𝐛𝐚𝐜𝐤!– Vardagsrummet är en oas i det stora hela. Det som tidigare var lilla baren har nu förvandlats till Malmös bästa häng. Viben är total och vi skrattar, tramsar och sippar på bubblande cocktails! 𝐑&𝐁-𝐀𝐅𝐑𝐎𝐁𝐄𝐀𝐓-𝐇𝐈𝐏𝐇𝐎𝐏 

Så snurra in i hösten med oss på Malmös hetaste klubb – där Bonanza fortsätter och den tropiska känslan aldrig tar slut.  Oavsett om du är en hängiven nattklubbsentusiast eller ny på scenen, lovar vi en natt fylld med 𝐆𝐥ä𝐝𝐣𝐞, 𝐣𝐮𝐛𝐞𝐥 𝐨𝐜𝐡 𝐫𝐨𝐦𝐚𝐧𝐬!


VAD: Bonanza
NÄR: Lördag 9 december, 2023, kl 23:30–04:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
DJS: MELIKA (STHLM), DEVONDA, SIM
FÖRKÖP: 100 kr på babelmalmo.se/biljetter
I DÖRREN: Attenda evenemanget på fb för fri entré till 00:30 , sedan 125 kr
ÅLDER: 20 år, 19 år med förköpsbiljett! (obs! begränsat antal biljetter för 19år)

Vårdad klädsel – Inte mjukisset, loungekläder, liknande


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp. För att värna om våra gästers säkerhet sker en ytlig visitering och kontroll av legitimation vid entré. 

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.