231201 (2) : Divine Fridays

Äntligen Fredag, vi bjuder såklart på ett hett dansgolv och en vibrerande fest väntar när Divine Fridays intar Babel den 1:e december! Det blir hetta, överraskningar, svettigt dansgolv & allt ni längtar efter. Divine Fridays bjuder på en divine mix av reggaeton, tropisk house, hiphop och rnb!


DIVINE FRIDAYS
Efter en lång vecka finns det inget bättre än att gå ut med vänner och släppa taget på dansgolvet. Låt rytmen hypnotisera dig och tonen styra dina steg. Dröm dig iväg till en tropiskt urban-party och njut av Malmös bästa dansgolv.

Släpp loss din inre dansare och njut av en mix av sensuella reggaeton-beats, hypnotiserande tropiska house-rytmer och de mest groovy hiphop- och R&B-låtarna. Vi garanterar att du kommer att vara på dina fötter hela natten.

Vacation Forever – Real Life Whatever!


VAD: Divine Fridays
NÄR: Fredag 1 december, 23:30-04:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 100 kr på babelmalmo.se/biljetter
I DÖRREN: Attenda evenemanget på fb för fri entré till 00:30 (begränsat antal) , sedan 125 kr
ÅLDER: 18 år fram till 01:00, sedan 20 år i dörren.
Vårdad klädsel – Inte mjukisset, loungekläder, liknande


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

För att värna om våra gästers säkerhet sker en ytlig visitering och kontroll av legitimation vid entré. 

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.