231114 : Doc Lounge - Puss Hej då

Tisdagen den 14 november visar Doc Lounge dokumentären Puss Hej Då hos oss på Babel, missa inte det!

PUSS HEJ DÅ
Sandra lämnas av sin partner Filip tre veckor efter förlossningen av deras andra barn. Han är förälskad i en annan kvinna medan hon är fast hemma med ett spädbarn. Sandras liv förvandlas till en mardröm som utspelas i realtid.

I en annan del av landet försöker Sandras nyförlovade syster Annika stötta över telefon. Samtidigt börjar hon granska sin egen relation och varför familjeprojektet blev början på slutet. För Filip var det utmanande att bli pappa. För Sandra verkar allt så naturligt, medan Filip känner sig oförberedd och otillräcklig. Likt många andra nyblivna pappor blir han alltmer isolerad med få möjligheter att ventilera sina känslor. I puss hej då levereras hela känsloregistret men också hopp och insikter som skakar om vår självbild som partners och föräldrar. Filmens kreativa uttryck skapar en laddad upplevelse från början till slut.

Doc Lounge arrangeras i stolt samarbete med Malmö Stad, Film i Skåne, ABF Malmö, Svenska Filminstitutet och Babel.


VAD: Doc Lounge – Puss Hej Då
NÄR: Tisdag 14 nov, kl 19:00, filmstart kl 20:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: på Billetto
ENTRÉ: 120 kr, student/pensionär 100 kr
WWW: doclounge.se/


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.