231020 (2) : Bongos

DJ-duon Cuervo & Alain välkomnar er åter till BONGOS, fredagen den 20 oktober! En episk kväll full av exotiska grooves och överraskningar! Innanför Babels dörrar hamnar ni i en feeling ni bara sett från Miami, Ibiza och till och med Amsterdam.

 BONGOS 
DJ CUERVO & DJ ALAIN
 är Babels residents sedan flera år tilllbaka, de har gästat & huserat många av Babels klubbar! Bongos är Malmös nya Kameleont, sprakande färger, grooves och en vacay-vibe ni har längtat efter i Malmös klubb scen. Var beredda på det bästa inom LatinAfrobeat och Moombahton! Varje kväll bjuder vi på show! En kväll som bara måste upplevas!

I neon-färgerna rosa & blått kommer duon att dra er iväg på den fetaste semester-natten ni längre drömt om! LatinMerengueBachataAfrobeatMoombahton och Reggeaton!

Självklart har vi hela huset öppet!

 TOMAS JIMENO JR LIVE ON CONGAS 
Tomás är musiker, kompositör och sångare från Kuba. Tomás har spelat spela med olika band som Faela, Gilito y su Clave, Almas Yebioz, Behran Miri med mera. Han har spelat i olika festivalens runt i Europa, i Polen, Finland, Österrike , Danmark och Sverige bland annat. Denna helg hör ni honom live på Babels scen tillsammans med våra DJs!


VAD: Klubb Bongos
NÄR: Fredag 20 oktober, 23:30-04:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
DJS: Alain, Cuervo + TBA!
SHOWCASE: Live on Congos Thomás
FÖRKÖP: 100 kr på babelmalmo.se/biljetter
I DÖRREN: Attenda evenemanget på fb för fri entré till 00:30 (begränsat antal) , sedan 135 kr
ÅLDER: 18år fram till 01:00, sedan 20år i dörren.
Vårdad klädsel – Inte mjukisset, loungekläder, liknande
Vi är kontantfria.


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

För att värna om våra gästers säkerhet sker en ytlig visitering och kontroll av legitimation vid entré. 

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.