230930 : Bonanza + DJ LeMain

Bonanza fortsätter att skapa oförglömliga nätter fyllda med tropisk mystik och pulserande rytm. DJ LeMain från Göteborg besöker oss denna natt!  Lördagen den 30 sept! Malmös mest dansgalna och populäraste klubb BONANZA – ger er det finaste inom 𝐫&𝐛, 𝐝𝐚𝐧𝐜𝐞𝐡𝐚𝐥𝐥, 𝐡𝐢𝐩𝐡𝐨𝐩, 𝐚𝐟𝐫𝐨𝐛𝐞𝐚𝐭, 𝐚𝐦𝐚𝐩𝐢𝐚𝐧𝐨 𝐨𝐜𝐡 𝐫𝐞𝐠𝐠𝐚𝐞𝐭𝐨𝐧!


✧ ˚ · . Vardagsrummet och party-kyrkan delar hus!⁠ ✧ ˚ · .  

DJ LEMAIN + 𝐊𝐘𝐑𝐊𝐀𝐍: DJ LeMain (Göteborg) tar över Lördagen! LeMain är resident på klubben Whats Good I Göteborg, på kärt återseende står han nu på Babels scen! ⁠LeMain blendar och skapar skön stämning med hjälp av de bästa från dagens hits och annan magi! Det blir alltså ett äventyr denna lördag, en musikalisk resa från New York till Favelan i Rio de Janeiro och allt däremellan. 𝐊𝐲𝐫𝐤𝐚𝐧: 𝐃𝐀𝐍𝐂𝐄𝐇𝐀𝐋𝐋 – 𝐑𝐄𝐆𝐆𝐀𝐄𝐓𝐎𝐍 – 𝐀𝐌𝐀𝐏𝐈𝐀𝐍𝐎 

✧ 𝐕𝐀𝐑𝐃𝐀𝐆𝐒𝐑𝐔𝐌𝐌𝐄𝐓 𝐢𝐬 𝐛𝐚𝐜𝐤!– Vardagsrummet är en oas i det stora hela. Det som tidigare var lilla baren har nu förvandlats till Malmös bästa häng. Viben är total och vi skrattar, tramsar och sippar på bubblande cocktails! 𝐕𝐚𝐫𝐝𝐚𝐠𝐬𝐫𝐮𝐦: 𝐑&𝐁-𝐀𝐅𝐑𝐎𝐁𝐄𝐀𝐓-𝐇𝐈𝐏𝐇𝐎𝐏 

Så snurra in i hösten med oss på Malmös hetaste klubb – där Bonanza fortsätter och den tropiska känslan aldrig tar slut.  Oavsett om du är en hängiven nattklubbsentusiast eller ny på scenen, lovar vi en natt fylld med 𝐆𝐥ä𝐝𝐣𝐞, 𝐣𝐮𝐛𝐞𝐥 𝐨𝐜𝐡 𝐫𝐨𝐦𝐚𝐧𝐬!
VAD: Bonanza
NÄR: Lördag 30 september, 2023, kl 23:30–04:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
DJS: LeMain + Bae
FÖRKÖP: 100 kr på babelmalmo.se/biljetter
I DÖRREN: Attenda evenemanget på fb för fri entré till 00:30 , sedan 125 kr
ÅLDER: 20 år, 19 år med förköpsbiljett! (obs! begränsat antal biljetter för 19år)
Vårdad klädsel – Inte mjukisset, loungekläder, liknande
Obs! Vi tar inte emot kontanter – endast kort!


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp. För att värna om våra gästers säkerhet sker en ytlig visitering och kontroll av legitimation vid entré. 

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.