230929 (2) : Velvet Heat

Den 29 september förvandlas Babel till en gnistrande het oas av nattklubbs magi, Babel sveps in i förtrollande rök och belysningen kastar hemlighetsfulla skuggor över dansgolvet. Och självklart, kvällen kommer att lysa upp I RÖTT! En kväll där smexighet dansar hand i hand med romans och kärlek, med tonerna av R&B, Hiphop & Urban Latin.


Klä dig i din festligaste röda outfit så bjuder vi på entrén hela natten!

Från de böljande tygerna som omsveper vår scen till det pulserande skenet av belysningen, kommer rött vara färgen som styr denna natt. Våra barer är redo att imponera med Velvet cocktails och shots som inte bara är rykande goda utan också eldigt heat-heta. Det ryktas även om en Champagne-bar!

≪•◦ KYRKAN ◦•≫ Volymen höjs tillsammans med DJ Cuervo som tar oss hela vägen till Puerto Rico, hemlandet för reggaetonens stora ikon – Daddy Yankee. Här dansar vi till rytmerna av den karibiska ön, känn värmen och närheten mitt på dansgolvet. Det är en natt där musiken för oss samman!

≪•◦ VARDAGSRUMMET ◦•≫ Välkomna in till det mystiska dansgolvet där DJ Ray Hammertime kommer att ta oss tillbaka i tiden och återuppleva de nostalgiska stunderna från 2000-talets HipHop och R&B. Vem vet, det kanske är just på detta dansgolv fullt av magi som du hittar din kärlek. 

Så släpp loss din inre vildhet, klä dig i ditt mest dansanta röda plagg och dansa dig fram till oss på Babel den 29 september. Välkommen till en natt av hett röda passioner, romans och kärlek!VAD: Velvet Heat
NÄR: Fredag 29 sept, kl 23:30-04:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 100 kr på babelmalmo.se/biljetter
I DÖRREN: Attenda evenemanget på fb för fri entré till 00:30 , sedan 125 kr
ÅLDER: 18år fram till 01:00 – sedan 20år i dörren (förköp från 20 år)
DRESSCODE & FRI ENTRÉ:  RÖTT, färgen för passion! Klä dig i din festligaste röda outfit så bjuder vi på entrén hela natten!

Vårdad klädsel – Inte mjukisset, loungekläder, flipflop/sandaler eller badkläder.
Obs! Vi tar inte emot kontanter – endast kort!


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

För att värna om våra gästers säkerhet sker en ytlig visitering och kontroll av legitimation vid entré. 

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.