230630 : Semesterklubben

Välkommen till Semesterklubben, den ultimata flykten från vardagen! Med pulsande musik, spektakulär ljussättning och en atmosfär som får dig att känna dig som om du vore på en exotisk semesterdestination. Våra DJ:s kommer att leverera en mix av tropisk + latin house, Moombah-pop, guaracha och afro-rytmer. Shotbaren är tillbaka i vardagsrummet – Missa inte detta partyhotspot där festen aldrig tar slut!


Stig in i vår semestervärld och upplev en färgsprakande fest där palmblad dansar i takt med den pulserande musiken. Njut av vårt urval av tropiska drinkar som tar dig till soliga stränder och kristallklart vatten. Våra bartenders är experter på att skapa smakexplosioner som får dig att känna dig som en riktig semesterfirare – Varje fredag – hela sommaren!

Vi kommer att strömma ut pulserande kärleksbeats av Tropical House, Moombah-pop, Guaracha, Latin House, Hits och Afro – allt som hör sommaren till. Vi träffas, dansar och svettas i semesterns tecken!

SHOTBAREN! ☞ Vardagsrummet förvandlas till Malmös bästa shotbar med en rad nya spännande och sprakande shots. En oas mitt i det stora hela där vänner ska samlas! Baren utlovar även sprakande eld, glitter och en spektakulär show! Här kan du hänga med vänner och samtidigt festa på högsta nivå. Shotbaren är den perfekta platsen att samla energi inför nästa runda av festligheter.

Välkommen till vår klubbfamilj där vi skapar semesterkänslan varje natt!  Med ett neonbelyst dansgolv och en Ibiza-inspirerad atmosfär är du redo för Semesterklubben på Babel!VAD: Semesterklubben
NÄR: Varje Fredag – Hela sommaren 00:00-04:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 80 kr på babelmalmo.se/biljetter
I DÖRREN: Fri entré till 01:00 (obs, begränsat antal), Sedan 100kr
ÅLDER: 18år fram till 01:00 – därefter 20år i dörren

Vårdad klädsel – Inte mjukisset, loungekläder, flipflop/sandaler eller badkläder.
Obs! Vi tar inte emot kontanter – endast kort!


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp. 

För att värna om våra gästers säkerhet sker en ytlig visitering och kontroll av legitimation vid entré. 

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.