230624 : Sommarnatts-Madness

Klara för en natt full av galenskap och festligheter? Dagen efter midsommarafton taggar de flesta ner, chillar och gör inte många knop. Vi gör tvärtom och laddar upp för ännu en kväll full av dans och flams! Kom och fira en oväntad midsommardagen hos oss på Babel! Kvällen hyllas med de mest soliga och fängslande låtar för att ge er en midsommardag i glädjens tecken. Klä er i era mest färgglada sommarkläder och låt er inandas den tropiska atmosfären!

Vi ses på dansgolvet, där sommaren och musiken går hand i hand!

°•. ✿ .•°DANCEHALL – TROPICAL – MOOMBAH – HIPHOP – RNB – SUMMER-VIBES°•. ✿ .•°


SHOTBAREN! ☞ Vardagsrummet förvandlas till Malmös bästa shotbar med en rad nya spännande och sprakande shots. En oas mitt i det stora hela där vänner ska samlas! Baren utlovar även sprakande eld, glitter och en spektakulär show! Här kan du hänga med vänner och samtidigt festa på högsta nivå. Shotbaren är den perfekta platsen att samla energi inför nästa runda av festligheter.VAD: Sommarnatts-Madness
NÄR: Lördag 4 juni, 00:00-04:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 80kr på babelmalmo.se/biljetter
I DÖRREN: Fri entré till 01:00 (begränsat antal) sedan 100kr
ÅLDER: 18 år fram till 01:00, sedan 20 år i dörren
Vårdad klädsel – Inte mjukisset, loungekläder, flipflop/sandaler eller badkläder.
Obs! Vi tar inte emot kontanter – endast kort!


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

För att värna om våra gästers säkerhet sker en ytlig visitering och kontroll av legitimation vid entré. 

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.