230623 : Midsommarafton pres. MOHELÁ (SE) LIVE + KLUBB

Äntligen närmar sig årets längsta dag. Fredagen den 23 juni får vi äntligen fira sommarens höjdpunkt! På Babel tar vi midsommarfirandet till nya höjder med MOHELÁ live på Babels scen! Så ät din midsommarlunch och dina jordgubbar, plocka dina 7 blommor och dansa skiten ur den här midsommaren tillsammans med oss på Babel! 


MOHELÁ
I slutet på November 2021 släppte Mohelá sin debutsingel ”Lotta och Sanna”. Låten fick en sällan skådad flygande start på Tiktok och rusade sedan upp genom Spotifys Top 50. Precis innan jul låg låten 2:a i Sverige och Mohelá tog sin plats bland de nya stjärnskotten inom svensk hiphop.

Med en stil som bärs av humoristiska metaforer och hookiga melodier sticker han ut som en unik och spännande artist. Under tidiga våren kommer hiten följas upp med flera egna singlar. Mohelá kommer vara ett av namnen att hålla koll på under 2023!


✿ KYRKAN – Välkomna till en explosiv kväll av svensk hiphop! 
Istället för att dansa till smågrodorna vibar vi till Mwuana, Linda Pira, Jelassi, Z.E  till de legendariska namnen till de nyaste genombrotten som kommer att få taket att lyfta! Det är dags att hylla den svenska hiphop scenen och uppleva en natt full av hetaste svenska hiphop-låtarna som har dominerat topplistorna!

✿ VARDAGSRUMMET – En tropisk safari!
Efter både en och två turer runt midsommarstången med släkten finns det inget mer vi ser fram emot än att få dansa loss till det finaste inom tropical, afrobeat, r&b, dancehall, reggaeton.

Vi ska fira dansa hela sommarnatten lång!VAD: Midsommarfesten pres MOHELA live
NÄR: Fredag 24 juni, 23:30-04:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
PÅ SCEN: ca 01:30
DJ:s: Alain, Bae, Naffsaid
SHOWCASE: TBA
EARLYBIRD: 150 kr (begränsat antal) på babelmalmo.se/biljetter
FÖRKÖP: 180 kr på babelmalmo.se/biljetter
I DÖRREN: 200 kr (20år)
ÅLDER: 19 år med förköpsbiljett (begränsat antal) – 20 år i dörren
Vårdad klädsel – Inte mjukisset, loungekläder, flipflop/sandaler eller badkläder.
Obs! Vi tar inte emot kontanter – endast kort!


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

För att värna om våra gästers säkerhet sker en ytlig visitering och kontroll av legitimation vid entré. 

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.