230603 : Bongos

DJ-duon Cuervo & Alain välkomnar er åter till BONGOS, lördagen den 3 juni! En episk kväll full av exotiska grooves och överraskningar! Innanför Babels dörrar hamnar ni i en feeling ni bara sett från Miami, Ibiza och till och med Amsterdam.

✦ BONGOS ✦
DJ CUERVO & DJ ALAIN är Babels residents sedan flera år tilllbaka, de har gästat & huserat många av Babels klubbar! Bongos är Malmös nya Kameleont, sprakande färger, grooves och en vacay-vibe ni har längtat efter i Malmös klubb scen. Var beredda på det bästa inom LatinAfrobeat och Moombahton! Varje kväll bjuder vi på show! En kväll som bara måste upplevas!

I neon-färgerna rosa & blått kommer duon att dra er iväg på den fetaste semester-natten ni längre drömt om! LatinMerengueBachataAfrobeatMoombahton och Reggeaton!

✦Självklart har vi hela huset öppet!


✦ BESH ONE ✦
Den dansgolvslyftande, funkiga, urban, svenska DMC-vinnaren DJ Besh One har varit en signifikant del av svensk och utländsk musik i många år. Han är känd för sin framgång både kommersiellt och underground, alltid i fronten med sin musik och energi, klassiker, soul, funk Hip Hop och urban breakbeats etc. kryddat med liveremixer och scratching!

✦ TOMAS JIMENO JR LIVE ON CONGAS ✦
Tomás är musiker, kompositör och sångare från Kuba. Tomás har spelat spela med olika band som Faela, Gilito y su Clave, Almas Yebioz, Behran Miri med mera. Han har spelat i olika festivalens runt i Europa, i Polen, Finland, Österrike , Danmark och Sverige bland annat. Denna helg hör ni honom live på Babels scen tillsammans med våra DJs!

✦ ARILIS SHOWCASE 
Karibisk dansare av dembow, afro, reggaeton och hiphop, Arilis bjuder på en färgsprakande show!


VAD: Bongos 
NÄR
: Lördag 3 juni, 00:00-04:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
DJS: DJ ALAIN & DJ CUERVO & Besh One
I DÖRREN: Fri entré innan 01:00, (OBS! begränsat antal), sedan 100 kr
FÖRKÖP: 80 kr på babelmalmo.se/biljetter
ÅLDER: 19 år med förköpsbiljett / 20 år i dörren

Vårdad klädsel – Inte mjukisset, loungekläder, flipflop/sandaler eller badkläder.
Obs! Vi tar inte emot kontanter – endast kort!


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

För att värna om våra gästers säkerhet sker en ytlig visitering och kontroll av legitimation vid entré. 

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.