230527 (2) : Bonanza X Latin Madness

BONANZA är tillbaka och det här året kommer det bli ännu fetare och med ännu mer vibes! Vi är stolta att meddela att It’s A Dancehall Ting, Afrobeat Madness och Tropical har gått samman för att skapa den ultimata superklubben i kyrkan! Lördagen den 27 Maj kommer Latin Madness att ta över Babels vardagsrum. Vi bjuder in dig till en natt full av passion, energi och latinamerikansk musik. Vi kommer att förvandla lokalen till en karibisk oas, där du kan dansa till de hetaste latin beatsen och njuta av goda drinkar.

KYRKAN – BONANZA:
Babels mest dansgalna och populäraste klubb BONANZA – ger er det finaste inom r&b, dancehall, hiphop, afrobeat och reggaeton → Vardagsrummet och party-kyrkan delar hus!⁠ ⁠ Bonanza bjuder på en super lördag! Det blir alltså ett äventyr, en musikalisk resa från New York till Favelan i Rio de Janeiro och allt däremellan. ⁠Glädje, Jubel & Romans!

VARDAGSRUMMET – LATIN MADNESS:
¡Vamos a bailar! Vi bjuder in dig till vardagsrummet, för en vild natt av dans, drinkar och oförglömlig rolig stämning. Vår latinsk inspirerade tema kommer att transportera dig till gatorna i Havana, stränderna i Cancun och klubbarna i Miami.

DJ Cuervo kommer att sätta stämningen ikväll med en strictly Latin musikmix. Vi bjuder på en exotisk fusion av latin-rytmer från både dåtid och nutid – en explosion av flyktiga nätter, frihet och dans.

Vi hyllar Latin-House, Reggaeton, Bachata, Merengue, Dembow, Brazilian och Kärlek. Här finns något för alla dansare och musikälskare därute!


VAD: BONANZA x LATIN MADNESS
NÄR: Lördag 27 Maj, 23:30–04:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 100 kr på babelmalmo.se/biljetter
I DÖRREN: Fri entré till 00:30 (begränsat antal) , sedan 125 kr
DJ: DJ CUERVO + DJ BAE
ÅLDER:
20 år (fåtal biljetter), resterande 22 år (i dörren 22 år).
Vårdad klädsel – Inte mjukisset, loungekläder, liknande
Obs! Vi tar inte emot kontanter – endast kort!


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

För att värna om våra gästers säkerhet sker en ytlig visitering och kontroll av legitimation vid entré. 

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.