221225 : Babels Stora Juldagsfest

Årets roligaste fest är här. Som vanligt bjuder Babel på den grymmaste hemvändar-kvällen i Malmö!
Menyn för natten består av 2 golv med 2 olika klubbar som förgyller årets stora glitternatt med en salig blandning av det vi älskade förr!

✿ Kyrkan ✿
Vi välkomnar er till Malmös fetaste Dancehallklubb! Vi möts av hängivna dans-crews, DJ’s och party people som håller stämningen on fleek. It’s A Dancehall Ting!

✿ Vardagsrummet ✿
Välkomna till Throwback” kvällensom tar oss tillbaka till början av 90´s-00-talet. Ni vet när Mini Disken fylldes med hits av: Destinys Child, Sisqo, Kelis, Outkast, Snook, Britney Spears, JLO, Christina Aguilera för att nämna några.

En non-stop dansfest med hyllning till dåtidens musik och ”kultur” som formade oss. Med noggrant utvalda artister och Dj’s som tillsammans med er kommer att skapa en oförglömlig nostalgitripp.
Varmt välkomna till en rolig natt som får oss att glömma allt det negativa och corona-stress och fokusera på ”allt var bättre förr”


VAD: Babels Stora Juldagsfest
NÄR: Juldagen – Söndag 25 december, kl 23:30 – 04:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
EARLY BIRD: 120 kr (SLUTSÅLD)
ORDINARIE FÖRKÖP: 150 kr (begränsat antal! 20 årsgräns)
I DÖRREN: 180 kr (22 årsgräns)
Bord bokas med biljetter (endast ETT bord)
ÅLDER
: Förköp 20 år, i dörren 22 år.
Vårdad klädsel – Inte mjukisset, loungekläder, liknande


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp. För att värna om våra gästers säkerhet sker en ytlig visitering och kontroll av legitimation vid entré. 

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.