220813 : Klubb Gallis - Festival Edition!

Fredagen den 13 augusti bjuder vi in till en kväll där vi firar sommaren med fet musik och mad vibes! Det är självklart klubb GALLIS – Festival Edition!

So get ready to two-step!! I kyrkan hitta ni som vanligt Malmös egna Ying Yang sound som kommer se till att kyrkan tuuuun up med massa afrobeat, dancehall & hiphop!!

Vad är klubb Gallis?
En klubb för the Grown n Sexy! En ljusglimt man kan fly till i den mörka vardagen och mötas av en riktigt RÅ malmö kväll!! Varje event kommer Klubb Gallis att ändra skepnad! Ingen kväll kommer vara likt den andra!


Ying Yang Sound —>Två av malmös främsta Dj’s, Dj Kwick och Dj Dam1 är två självklara namn på sveriges klubbscen som slagit ihop sig och blir Ying Yang Sound! Dj Kwick är känd för sin unika mixteknik, tighta cuts och som levererar alla dina favorit hiphop & RnB låtar! Dj Dam1 beskriver sin stil som en godispåse av känslor! Oldschool låtar som tar dig tillbaka till gamla minnen till den råaste dancehallen du kan höra på Kingstons gator! Lägg ihop allt detta så får man Ying yang sound! En kväll med massa dans och mad vibes!

Dj Besh-One—>
Legenden har varit verksam i Sveriges klubbscen sedan tidigt 90-tal. Med en lååång karriär är Christophe en legendarisk DJ och klubbarrangör som skapat fester och events som vi aldrig kommer att glömma. Besh One har spelat i hela världen. Vunnit Svenska DMC titeln (världens största och bästa Dj tävling) och har feta koncept som KärleksklubbenHawaiiCirkus och MöllanSTYLE bakom sig. Var redo för ett mayhem på dansgolvet!!

Million Vibes –> Millon Vibes har spelat dancehall och reggae i Malmö sedan 2001. Nästan varje helg, nästan på varje ställe du kan tänka dig. Under åren har Million Vibes spelat runtomkring på Europas största reggae- och dancehallklubbar. Nu är det dags för Babel igen där vi kommer ta er med på musikalisk tripp till Jamaica. Fram tills dess kan ni värma upp med alla de mixar som Million Vibes gjort!  Förvänta er en massa Vybz Kartel, en drös Tarrus Riley, Mavado, lite klassiska Super Cat, Party-anthems från Beenie Man och Shenseea, några dubplates und so weiter….!

Så förvänta er en fest där dina favoritlåtar inom afrobeat & dancehall skapar mayhem och hiphop/RnB musik som tar dig tillbaka till gamla minnen! Låtar som du vill höra och låtar som du inte visste du behövde höra! Så ta med dina flaggor och airhorns… Get ready to mash up the plaaaace!!


VAD: Klubb Gallis – Summer Madness
NÄR: Lördag 13 augusti, kl 23:30–04:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 120 kr på babelmalmo.se/biljetter
I DÖRREN: Fri entré innan 00:30 om du attendar FB-eventet och visar upp det på din smartphone i kassan, annars 120 kr
ÅLDER: 20 år med förköpsbiljett, 22 år i dörren utan förköpsbiljett.


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

För att värna om våra gästers säkerhet sker en ytlig visitering och kontroll av legitimation vid entré. 

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.