130411 : Babels Quizklubb med Kristoffer Jonzon

Babels populär quiz är tillbaka på allmän begäran. Så tre torsdagar i vår blir det frågor om allt mellan himmel och jord i kyrkan. Som vanligt leds det av Kristoffer Jonzon.

Babels populära quiz är tillbaka på allmän begäran och nypremiären blev knökad med folk. Temat var USA och ett jättebra lag vann. (Har glömt va de hette, men ”Lasse K” va med). Nu kör vi igen. Denna torsdag får vi besök av det kanske allra hetaste quizet i Malmö, nämligen Popquiz Malmö som kommer köra en egen liten del i quizet. Välkomna!

Kristoffer om nya säsongen:
”- Anledningen att vi funderade på att sluta med quizet förra året var att vi inte trodde det fanns fler frågor att ställa. Men sen berättade en kompis för mig att det fanns fler. Jag undersökte det hela lite och han hade rätt. Det finns ju jättemånga frågor kvar att ställa! Det blir lite nya moment i quizet nu. Till exemepel har vi ett tema varje kväll. Temat är hemligt fram tills quizet börjar. ”

Man tävlar i lag eller ensam och priserna är alltfrån konsertbiljetter till godis. Ölfrågorna finns kvar och bästa lagnamn kommer belönas även denna säsong.

VAD: Babels Quizklubb med Kristoffer Jonzon
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
NÄR: Torsdag 11 April, 20:00, Quizstart 21:00
Quizmaster: Kristoffer Jonzon
ENTRÈ: Fri entré