171007 : STØK - Stor (SE) LIVE + KLUBB

Det går inte att bli större än Stor! Nu är han tillbaka på Babel för att få kyrkan att koka!

Denna gång tänkte vi maxa ut den ordentligt och har bjudit in en av Sveriges bästa MCs – STOR! Ni som har upplevt honom live förut vet att det alltid är 100 % energi på scen, vassa rhymes och garanterat støkigt!! Precis som vi gillar det. Dessutom har han nyligen släppt det omtalade albumet “Under Broarna”. Kingsize har redan kallat det för karriärens mest helgjutna verk och ett av årets bästa släpp. Med andra ord kommer detta vara ett legendariskt framträdande på STØKs stora scen!!

STOR (SE)
Det går inte att bli större än Stor. Sergio Rubén Ulises Infante Azocár har tidigare gett ut två hyllade album, och i början av sommaren 2017 släpptes ett tredje – personliga och omtalade ”Under broarna”. Genomgående på albumet hörs en ny hunger i rösten, en känslofylld kraft som de senaste årens erfarenheter givit honom. Istället för att i klassisk hiphopmanér sätta sig själv och egot i fokus, rappar Stor den här gången ur nya synvinklar och med nya perspektiv som grund.

Efter att länge varit en av Redlines frontfigurer släpper Stor nu musik på sin egen etikett inom ramen för Sony Music – ett stort steg för en artist som aldrig tycks sluta erövra ny mark. Kingsize har redan kallat ”Under broarna” för karriärens mest helgjutna verk och ett av årets bästa släpp – vi nickar instämmande.

VAD: Stor (SE) LIVE + KLUBB
NÄR: Lördag 7 oktober, kl 22:00-03:00, på scen 23:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
DJs: Eka Scratch, Johanna Ritscher, DJ Sheit, Maydar, Naffsaid
FÖRKÖP: 150 kr (inkl. förköpsavg.) på babelmalmo.se/biljetter
I DÖRREN: 160 kr. Eftersläpp – 120 kr efter midnatt.
ÅLDER: 20 år. 18 år med förköpsbiljett.
SPOTIFY: Stor