111001 (1) : Sahara Hotnights (SE) LIVE

Efter en sommarturné med stopp på de flesta stora festivaler och med det nysläppta självbetitlade albumet välkomnar vi Sahara Hotnights till Babel för en tight klubbspelning i kyrkan.

Sahara HotnightsSahara Hotnights har efter nästan två decennier, sex album och med sina explosiva liveframträdande befäst sin ställning som ett av de viktigaste banden på den svenska rockscenen. Efter hits som ”Cheek- To-Cheek” och ”Visit To Vienna” fortsätter bandet sitt segertåg.

Att Sahara Hotnights gillar Malmö råder det inget tvivel om. När de skulle testa låtarna från nya skivan gjorde de det på Metro i Malmö och från senaste albumet har nyligen videon till singeln ”Vulture Feet” släppts och den är inspelad i kalkbrottet i Limhamn.

Vi ser fram emot en fantastisk kväll med Robertsforskvartetten, Maria Andersson (sång, gitarr), Jennie Asplund (gitarr, sång), Johanna Asplund (bas, sång) och Josephine Forsman (trummor).

”Det finns en nyväckt energi, en tyngd och fokusering…resultatet är ett band som utstrålar mer säkerhet och stenkoll. Dessutom skriver de allt bättre låtar. Och hjälper till att definiera samtiden.” – Sonic

”Så här energiska, hungriga och exakta har vi inte hört Sahara Hotnights på många år” – Nöjesguiden

VAD: Sahara Hotnights (SE) LIVE
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
NÄR: Lördag 1 Oktober, kl 19:30, på scen kl 20:30
DJ: Magnus Tingsek
ENTRÈ: 180 kr + förköpsavg, 120 kr för studenter med leg i dörren. Förköp på babelmalmo.se/biljetter alternativt på Folk & Rock (Skomakargatan 11) & Kulturcentralen (Södra Förstadsg. 18). 200 kr i dörren, 120 kr för studenter med leg i dörren.
ÅLDER: 13 år
WWW: saharahotnights.com
SPOTIFY: Sahara Hotnights

Sahara Hotnights – Vulture Feet from Jon Rudberg on Vimeo.