210728 : Arquizts Sommarquiz - Ett livemusikquiz

Arquizt är äntligen tillbaka med sitt livemusikquiz där de kombinerar snillrik frågesport med högoktanig livemusik, skojiga inslag och inte minst, kul jinglar! I sommar tar de över uteserveringen under två kvällar med fantastisk underhållning.

Musikerna Nils Hernqvist och Nils Aurell samt komikern Lisa Dahlin har slagit sina kloka huvuden ihop vilket resulterat i Arquizt.

I sann På Spåret-anda kombinerar de snillrik frågesport med högoktanig livemusik kompletterat med skojiga inslag och kul jinglar. Quizet är av allmänbildande karaktär så att ung som gammal, konstnär som kontorist ska kunna delta och ryckas med.

Max fyra personer per lag, fina priser till vinnarna och även pris till bästa lagnamn och diverse dessutom fri entré!

Boka ditt bord genom att skicka ett mail till boka@babelmalmo.se

9 juli och 28 juli blir det Arquizt i sommar, då ses vi på Babels uteservering!

VAD: Arquizts Sommarquiz – Ett livemusikquiz
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
NÄR: Onsdag 28 juli – 17:00-22:00, quizstart kl 19:00
ENTRÈ: 40 kr (som går direkt till Arquizt) – Boka bord på boka@babelmalmo.se


Vi följer självklart folkhälsomyndighetens råd och restriktioner för event, bordsservering och distansering och vi önskar att ni också gör det.

Tvätta händerna, se till att hålla avstånd till andra sällskap, beställ sittande vid borden och hjälp oss att undvika all form av trängsel.

Är ni sjuka eller uppvisar minsta symptom – STANNA HEMMA


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen.