231019 : Chippen & K. Svensson - Be gay / Guru

I oktober är Chippen och K. tillbaka med en ny dubbelföreställning. Fresh stand up comedy från två av Sveriges absolut bästa.

Simon chippen Svensson är en sann standup-legend som älskas av alla som sett honom uppträda. Det går helt enkelt inte att låta bli. I sin nyskriva föreställning BE GAY ger han prov på den ungdomligt sprudlande energi som blivit hans signum samtidigt som han inte väjer för att hamra in obegagliga sanningar i nyllet på publiken. Kanske får vi också svar på frågan varför det är så viktigt att Be Gay.

I föreställningen GURU får vi en sällsynt chans att se K. Svensson, landets minst arbetande komiker. Han har pengar på banken och barn att ta hand om, endast i undantagsfall uppträder han. Det är som att se regnbåge, norrsken och en hel flock vita älgar på samma gång, enligt en svårt sjuk kollega. Här har du chansen – ta den! Han kommer kanske aldrig mer tillbaka!

Se två högklassiga föreställningar med K. Svensson och Simon chippen Svensson. 2×45 min + paus.


VAD: Chippen & K. Svensson
NÄR: Torsdag 19 oktober, kl 19:00, på scen kl 20:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: Biljetter på underproduktion.se


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.