220511 : Oslipat med Simon Svensson, Anton Magnusson m.fl.

Säsongsavslutning för Oslipat på Babel med Anton Magnusson, Simon Svensson, Julia Roos och Felicia Jackson.

Anton Magnusson är kung över lite för långtgående observationshumor. Han verkar uppriktigt förvånad över sakernas tillstånd när han vänder ut och in på föreställningar och begrepp. Anton är en del av humorgruppen Specialisterna, och hörs i podden ”Specialisterna” och har precis rosat Sverige med föreställningen ”Uppvigling och förledande av ungdom”.

Simon Svensson har länge varit en skarp satiriker, men de senaste åren har han nått nya höjder. Han har en humorhjärna som definierar verkligheten på ett sätt som får oss att se den med nya ögon. Alltid roligt och energifyllt. En del av Della-imperiet med fler poddar än du kan räkna till.

Julia Roos har snabbt seglat upp som en av de allra mest lovande nya komikerna i Malmöregionen. Gång på gång gör hon succé med sin smarta och bitska humor.

Felicia Jackson är en naturkraft som man bara älskar att se på scenen. En medvetandeström som brakar rätt in i din själ och får dig att skratta åt henne, dig själv och livet.

Köpt biljett garanterar inte sittplats, så kom i tid för bra platser!

VAD: Oslipat
NÄR: Onsdag 11 maj, 19:00, på scen 20:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
ÅLDER: 13 år
FÖRKÖP: 195/150 kr på Kulturcentralen
I DÖRREN: 195 kr
WWW: oslipat.com


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.