220427 : Oslipat med Charlotta Björk, Moa Lundqvist m.fl.

Oslipat presenterar som vanligt humor för normalbegåvade med Charlotta Björck, Moa Lundqvist och Isidor Olsbjörk.

Oslipat presenterar följande svinroliga komiker:

Charlotta Björck slog igenom för några år sedan som Instagramkomiker under namnet BeyoncéBjorck. Numera gör hon succé både på scen och i sketchhumorserien Charlotta x 8 på SVT Play. På scen har hon en väldigt speciell (dis)associativ stil som ger en ny mening åt “här och nu”.

Moa Lundqvist. Svensk standups wonderchild har blivit vuxen och levererat fantastisk tv-humor med ständiga parhästen Dilan Apak i ”Sagan om Dilan och Moa”. Dessutom har de skapat flera fantastisk humorshower där Moas unika stil verkligen kommer till sin rätt. Rakt upp och ned och med en leverans som skulle gå för sjusiffrigt på Tradera. Även på väg att bli folkkär i ”På spåret”.

Isidor Olsbjörk är en del av det som byggt Göteborgs nya stand-upscen. Han är också Sveriges antagligen enda roliga trollkarl. Med otrolig charm blandar han magisk standup med kanontrick.

Fler komiker tillkommer.

Köpt biljett garanterar inte sittplats, så kom i tid för bra platser!

VAD: Oslipat
NÄR: Onsdag 27 april, 19:00, på scen 20:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
ÅLDER: 13 år
FÖRKÖP: 195/150 kr på Kulturcentralen
I DÖRREN: 195 kr
WWW: oslipat.com


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.