220316 : Oslipat med Messiah Hallberg, Kirsty Armstrong m.fl.

Åter en stark ståuppkväll på Oslipat med Messiah Hallberg, Kristy Armstrong och Elvira Lander.

Den här kvällen får ni se följande toppkomiker:

Messiah Hallberg är en av Sveriges vassaste komiker som tar sig an tabubelagda ämnen på ett smart sätt. Och eftersom han också har en imponerande förmåga att få till ett utsökt samspel med publiken bör man aldrig missa att se honom live! Ses i Parlamentet och Finaste familjen på TV4 och hörs i dagliga podden ”Daily Messiah”.

Kirsty Armstrong är ett naturfenomen som ståuppare. Otroligt likeable och alltid villig att ta risker på scenen. Hon har de senaste året också setts som programledare för Big Brother och i otaliga andra mediaproduktioner.

Elvira Lander kom som ett yrväder med humor från Västerbotten. Nominerad för bästa klubb på Svenska Standupgalan. Elvira har både scenisk närvaro och tajming som få andra.

Fler komiker tillkommer.

Köpt biljett garanterar inte sittplats så kom i tid för bra platser.

VAD: Oslipat
NÄR: Onsdag 16 mars, 19:00, på scen 20:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
ÅLDER: 13 år
FÖRKÖP: 195/150 kr på Kulturcentralen
I DÖRREN: 195 kr
WWW: oslipat.com


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.