220216 : Oslipat med Jonatan Unge - FLYTTAT --> 2022-05-18

Tyvärr måste vi meddela att att vi på grund av rådande restriktioner och smittoläge har tvingats att skjuta upp denna kväll.

OSLIPAT pres. JONATAN UNGE m.fl.
Nytt datum: Onsdag 18 maj, 2022
Plats: Babel, Malmö

Håll i din biljett! Den är automatiskt giltig till föreställningen 18 maj, 2022.

Om du har förhinder och inte kan gå på det nya datumet ska du kontakta Oslipats biljettleverantör Kulturcentralen.

Säsongspremiär för Oslipat på Babel. Följande komiker har anmält sig:

Jonatan Unge är den anemiska kulturpojken från Djurgården som trots reumatism har så starka funny bones man kan ha. Att lyssna på Jonatan är som att få örtmassage i hjärnan.

Du kan höra honom i podcasten ”Stormens utveckling” och har säkert sätt honom i Drugdealer på SVT eller i Alla mot alla på Kanal 5.

Christoffer Nyqvist gick precis ut gymnasiet men det känns som han gjort standup sedan urminnes tider. Smart och lekfull, med en hel påse bra skämt. Gör succé på instagram och på egna klubben ”Finess” i Stockholm.

Viktor Carlsson är en lovande stockholmskomiker som även skrivit manus till Robins i SVT. Som ståuppkomiker är han klurig, vass och väldigt likeable.

Elvira Gullberg är ett nytt namn på komikerscenen. Den här Lundatjejen skriver humoristiska låtar om saker som verkligen inte behöver tonsättas. Köpt biljett garanterar inte sittplats så kom i tid för bra platser!

VAD: Oslipat
NÄR: Onsdag 18 maj, 19:00, på scen 20:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
ÅLDER: 13 år
FÖRKÖP: 195/150 kr på Kulturcentralen
I DÖRREN: 195 kr
WWW: oslipat.com


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.