211124 : Oslipat pres. Albin Olsson, Anton Magnusson m.fl.

Oslipat är tillbaka med humor för normalbegåvade av några av Sveriges mest totalbegåvade komiker.

Anton Magnusson är kung över lite för långtgående observationshumor. Han verkar uppriktigt förvånad över sakernas tillstånd när han vänder ut och in på föreställningar och begrepp. Anton är en del av humorgruppen Specialisterna, och hörs både i deras podd och i podden Inomhus.

Albin Olsson är också medlem i Specialisterna. Han är en komiker som ständigt balanserar på gränsen för vad som är olämpligt och ännu värre. Med hjälp av sin västkustska charm får han publiken att skratta åt vad som helst. Senaste åren har han också hörts i Tankesmedjan och gjort succé med sin podcast Jag vill vara Håkan där han gör nya låtar i samma anda som Håkan Hellström när han var som bäst.

Julia Roos har snabbt seglat upp som en av de allra mest lovande nya komikerna i Malmöregionen det senaste året. Gång på gång gör hon succé med sin smarta och bitska humor.

VAD: Oslipat
NÄR: Onsdag 24 november
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
ÅLDER: 13 år
FÖRKÖP:Kulturcentralen
WWW: oslipat.com


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.