211027 : Oslipat pres. Fredrik Andersson, Sandra Ilar m.fl.

Oslipat är tillbaka med humor för normalbegåvade av några av Sveriges mest totalbegåvade komiker.

Fredrik Andersson har en dräpande ironisk stil där han alltid väljer den roligaste vägen. Under många år har Fredrik arbetat som ståuppkomiker i Storbritannien och där har han slipats till en rakbladsvass komiker i stenhård konkurrens. De senaste åren har han upptäckts av en ny svensk publik tack vare klipp i sociala medier där hans skicklighet har lyst igenom bruset.

Sandra Ilar använder humor för att sprida aggressiv existentialism. Filosofiska utsvävningar blandas med smått absurdistiska infall och surrealistiska bilder. Sandra är utan tvekan en av Sveriges absolut mest originella komiker.

Ludde Samuelsson representerar en klassisk bild av den svenska folksjälen. Han är en av de erkänt skickligaste komikerna i landet. Med blont hår och naiv uppsyn skojar han om vitt skilda ämnen. Hans stil präglas av finurlighet dolt bakom ödmjukhet.

Konferencier: Marcus Johansson

VAD: Oslipat
NÄR: Onsdag 27 oktober
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
ÅLDER: 13 år
FÖRKÖP:Kulturcentralen
WWW: oslipat.com


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.