211013 : Oslipat pres. Magnus Betnér m.fl.

Oslipat är tillbaka med humor för normalbegåvade av några av Sveriges mest totalbegåvade komiker. Denna kväll med Magnus Betnér, Armann Hreinsson och Emma Hansson Löfgren!

Magnus Betnér har länge varit Sveriges mest produktiva komiker. Med skärpa och lika delar hård energi och bakåtlutad smartness skämtar han om allt från rasism och könsroller till rent trams. Magnus har fler priser än han kan bära och ingen plockar upp aktuella ämnen som han. Han är bäst när det gäller (alltid).

Armann Hreinsson är känd i vissa kretsar som skabrös rappare men har snabbt tagit standup-Sverige med storm. Med ett barns nyfikenhet på livet pillar han glatt bort sårskorporna på våra gemensamma erfarenheter.

Emma Hansson Löfgren är en av Oslipats absoluta favoriter. Med en bakgrund som improskådis tar hon fram det roligaste ur mänskliga interaktioner. Emma har en nerv, och en uttrycksfullhet som förvandlar vardagsobservationer till stor humor.

Konferencier: Marcus Johansson

VAD: Oslipat
NÄR: Onsdag 13 oktober
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
ÅLDER: 13 år
FÖRKÖP: på Kulturcentralen
WWW: oslipat.com


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.