210929 : Oslipat med Emma Knyckare, Ina Lundström och Charlotta Björck

Flashback Forever erövrade Sverige förra våren, och blev över en natt en av landets allra mest älskade poddar. Den här kvällen får ni se standup av båda komikerna som hörs i podden; Emma Knyckare och Ina Lundström. Plus den helt fantastiska Charlotta Björck!

Emma Knyckare förvaltar ett göteborgskt kulturarv som inte bygger på tillgjord fryntlighet. Det finns en stolt stabil arbetarklass i generna. Hon har en stil som gör att hon verkar både grumpen och obekymrad samtidigt. En osannolik kombination som känns självklar när man ser Emma Knyckare på scen.

Ina Lundström är i grunden journalist men har senaste åren snabbt tagit standup-Sverige med storm. Hon blev av Sveriges komiker framröstad som Årets Nykomling 2020. Med ett högproduktivt tempo vinner Ina över all slags publik med sin naturliga svada som är pepprad med roliga detaljer och exakta ordval.

Tyvärr har den tidigare utannonserade Moa Lundqvist blivit tvungen att lämna återbud denna kväll.

Men istället får ni se ingen mindre än den otroligt roliga Charlotta Björck!
Charlotta Björck slog igenom för några år sedan som Instagramkomiker med sitt dåvarande kontonamn BeyoncéBjorck. Numera gör hon succé både på scen och i sketchhumorserien Charlotta x 8 som kan ses på SVT Play. På scen har hon en väldigt speciell (dis)associativ stil som ger en ny mening åt “här och nu”.

Konferencier: Marcus Johansson

Tid: 90 minuter utan paus
Första föreställningen: 18.30 – 20.00, insläpp 17.30
Andra föreställningen: 21.30 – 23.00, insläpp 20.45

VAD: Oslipat
NÄR: Onsdag 29 september
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 250 kr på Kulturcentralen.
ÅLDER: 13 år
WWW: oslipat.com


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.