191009 : Oslipat pres. Nisse Hallberg och Martin Soneby

Som av en slump återförenas tre av medlemmarna av podcasten Alla mina kamrater den här kvällen på Oslipats scen. Det utgör navet i en kväll med rivig standup av bästa kvalitet.

Nisse Hallberg har gjort storsuccé med sin turné Trött det senaste året. Svenska folkets tycks inte få nog av denna vackra söderbuse. Med sin berättande stil återskapar han känslan av att sitta och lyssna på bisarra skrönor på ens lokala ölhak.

Martin Soneby har fortsatt podden med AMK Morgon. En insats som skapat ett epicentrum för standup-Sverige. Martin är känd för att skapa oreda på Twitter med en konfrontativ anarkism som påminner om Groucho Marx’ attityd. Det här passar fint ihop med hans scenpersona som på ett självklart sätt kommer med sylvassa iakttagelser.

Tina Bergerus bor i Göteborg och har av GP blivit kallad ”Kungen av självutlämnande mörk comedy”. Hennes humor har nerv och känns mycket modern

Camilla Jonasson har gör succé som kulturtanternas representant på Malmös humorscener. Färgstark är bara förnamnet.

Konferencier: AMK:s egen Fritte Fritzson!

Köpt biljett garanterar inte sittplats, så kom i tid.

Föreställningen ingår givetvis för dig som köpt säsongskort!

VAD: Oslipat
NÄR: Onsdag 9 oktober, kl 19:00, på scen kl 20:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 150 kr, student 110 kr på Kulturcentralen.
I DÖRREN: 160 kr, student 120 kr.
ÅLDER: 13 år
WWW: oslipat.com


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.