Ossler tillbaka på Babel

För 15 år sen gav Ossler ut plattan ”Ett Brus”. För 15 år sedan öppnade Babel sina portar. Nu har det gått 15 år så låt oss göra Ett brus en gång till på Babel!

OSSLER (SE) – ETT BRUS
”Omständigheterna kring inspelningen var väldigt speciella och det hörs. Inspelningen gjordes i den sal som en gång hette Hansas studio 2, Der Meistersaal, samma lokal som Bowie, Eno och Fripp mfl spelade in ”Heroes”. Meistersaal, som sedan länge inte används som studio, är en pampig balsal från Weimartiden i Berlin -i år 110år sedan. Ett fantastiskt rum! att vi fick möjlighet att använda det är nästan otroligt. Stort tack till Michael Ilbert som gjorde det möjligt och fick till den enorma ljudbilden under 5 dagars liveinspelning.

Vi som spelade på plattan är Ulf Ivarsson, Christian Gabel, Conny Nimmersjö och jag.
 
”Ett Brus” pressades inte på vinyl då 2008 men nu har vi äntligen genomfört det och planerar en höstturné med fokus på plattan i samband med vinylreleasen. Sättningen då är Ulf Ivarsson, Hux Nettermalm, Mikael Nilzén och jag.” – Pelle Ossler


VAD: Ossler (SE) LIVE – Ett brus – 15 år
NÄR: Fredag 17 november, 2023, dörrar 19:00, på scen 20:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 250 kr (+ förköpsavg.) på babelmalmo.se/biljetter
I DÖRREN: 275 kr
ÅLDER: 18 år, 13 år i målmans sällskap
SPOTIFY: Ossler, Ossler – Ett brus


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.