KSMB kommer till Babel

2021 är det 41 årsjubileum för skivorna ”Aktion” och ”Bakverk 80”. Det firar KSMB med att hylla de klassiska skivorna med en unik konsert där de spelar alla låtar, en efter en.

KSMB (SE)
Skärholmens Punkensemble bildades 1978 av ett gäng gymnasieungdomar som en parodi på den punkvåg som svepte in från England. Inte långt senare gick bandet från 13 medlemmar till 5 och kortade namnet till KSMB. Inom ett par år blev KSMB Sveriges mest kända punkband näst efter Ebba Grön. Musiken var snabb och aggressiv med texter som sparkade mot etablissemanget utan att vara partipolitiska.

Konserterna blev många och välbesökta. Energin som dom båda sångarna Michael Alonzo och Steppan Guiance piskade upp manade till motstånd mot vuxenvärlden och blev många svenska tonåringars soundtrack i början av 80-talet. I snabb följd 1980 släppte KSMB albumen ”Bakverk 80” (Samlingsalbum ihop med Travolta Kids & Incest Brothers) samt den numera klassiska debuten ”Aktion”.

2020 är det 40-års jubileum och det är dags att hylla de klassiska skivorna. På en unik konsert kommer alla låtar spelas en efter en.

VAD: Malfunction pres. KSMB (SE) LIVE – ”Aktion Bakverk 2.0”
NÄR: Lördag 6 november, 2021, 19:00, på scen 19:30
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
SUPPORT: TBA
FÖRKÖP: 295 (inkl. förköpsavg.) på babelmalmo.se/biljetter
ÅLDER: 13 år
SPOTIFY: KSMB


Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.